keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Maailmassa on erittäin vähän mahdottomia asioita

Viikonloppu hoitaen viittä koiraa Lumon kanssa, Taikan loma mökillä, maanantain paluu kotinurkille, Lumon maanantaireenit. Noin niinkuin tiivistettynä!
Torstaina valkkutreeneissä  puuhailtiin alla olevaa rataa, Einarin käsialaa, vaikutteita EO-tuomareiden radoista. Sanotaanko vaikka että ei mennyt ihan putkeen, juoksu oli tönkköistä ja oltiin kaikin puolin tönkköisiä. Sinänsä saatiin rata onnistumaan ihan kohtalaisesti, mutta eih. Äh. Onneksi oli lohturuokaa tarjolla. :)
Maanantaina oli Lumon vuoro puuhailla aksaa. Koutsi ei päässyt paikalle, mutta mentiin jokatapauksessa. Tehtiin kolmen esteen + putken käyrää. Sijoiteltiin hyppyjä vinoittain ja vähemmän vinoittain, treenikaveri oli palkkaamassa vikan esteen jälkeen. Lumo oli pätevä ja haki hankalistakin kulmista hypyt! Lopuksi tehtiin vielä takaakierron kautta putkeen lähetystä ja leikittiin paljon. Whihii!
Ukkis!
Maanantaina ennen Luttisen treenejä käytiin heittämässä kevyt 2,5 tunnin mettälenkki Lauran ja Veeran kanssa, päivän kuvitus sieltä! Mukana menossa kleinit Väinö, Väinö ja Taika, mittelit Ukko ja Lumo, snautseri Tyyne ja valkeepaimenmukula Paavo. Mahtista!
Maailman ihanin Pave!
Lumo on puuhaillut myös tokojuttuja, lähinnä kapulan pitoa, sivulletuloa ja seuruuta, maahanmenoa ja sellaista yleishömpötystä. Kapulan pito on edistynyt hurjasti, vaikka ohjaaja ei edelleenkään osaa naksauttaa oikeaan aikaan... Ohjaajan vaihto voisi auttaa siinä. ;) Myös targetille menoa ollaan puuhailtu, sekä peruuttamista ja vadilla pyörimistä, takaakiertoja kaikenmaailman paikoissa ja ollaanpa pari namiruutuakin tehty. Ahkeraa näin lomaillessa!
Ukkis nättinä poikana
Päivän porukka, mittelit niin edustavina edessä
Valkeetiimi!
Seuraavaksi vuorossa tarinaa tiistain aksakisoista, joista ei paljon kerrottavaa jäänyt jälkipolville, taaskaan. Mutta kyllä kulki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti