maanantai 24. helmikuuta 2014

Ihmeellinen uusi maailma

Lumo kuuluu porukkaan nyt kolmatta päivää, ja vauhtia ei ainakaan ole meiningistä puuttunut! Taika päätti alkuhämmennysten jälkeen että pikkusisko on ihan cool, tänään nähtiin jo ensimmäiset yhteiset leikitkin. Minniinkin on käyty tutustumassa, kyllä sekin ajan kanssa muksuun tottuu.
Lumon päivät ovat olleet täynnä ihmeitä! Eilinen vietettiin kotona ja kotipihassa, vähän käytiin jalkakäytävällä tepastelemassa ja toteamassa remmi kamalaksi kapistukseksi. Lumo rrrakastaa kaikkia uusia ihmisiä jotka tulevat sitä kylään paijailemaan, ja kertoo siitä naskaleillaan. Lumon ensimmäiset päivät ovat kuluneet leikkien, sekä omaa, että vanhempieni asuntoja tutkien, yksinjäädessä kiljuen, Taikaa kuin hai laivaa seuraten ja tietysti myös nukkuen. Tyyppi on myös kovaa vauhtia oppimassa istumaan, ja lähipäivinä aletaan mietiskelemään naksuttimen merkitystä.
Tänään on ollut kotona väsynyt pentu, kun aamulla käytiin ensimmäisellä metsälenkillä kahdestaan. Lumo käveli suurimman osan matkasta (yhteensä ehkä puoli kilometriä :) ) omin jaloin, ja homma helpottuikin heti kun pääsi hihnasta irti metsän puolella. Tyyppi oli aika kummissaan kaikista niistä uusista hajuista, varvuista, sammalesta ja puiden määrästä! Mustikanvarvut ja kävyt olivat huikeita leluja, ja lätäköistä voi juosta suoraan läpi ja liukastua matkalla. Tarkasti tyyppi kuitenkin seuraili minua eikä lähtenyt jaloista useamman metrin päähän. Luminen kenttä oli hauska paikka.
Varvustaja-Lumo
Isosisko ja pikkusisko
Sauvakävelijät, autot ja ohikulkijat aiheuttavat ihmetystä ja niitä pitäisi Lumon mielestä päästä tsekkailemaan lähemminkin. Näkee kyllä että tyyppi on ihan vauva vielä, kun puolen tunnin retki tontin ulkopuolelle väsyttää pitkään. Huomenna olisi tarkoitus käydä vähän kauempana ihmettelemässä maailman menoa, autolla tai sylikyydillä.
Taika on käynyt tavalliseen tapaan kahdella tunnin lenkillä päivässä, ja varsin pitkään saakin vielä kulkea ilman naperoa. Aamulla huolellinen isosisko ei ollut yhtään vakuuttunut, että voimme lähteä lenkille kun pikkusisko alkoi heti huutaa ikäväänsä. Taikan mielestä Lumo olisi pitänyt pelastaa mukaan.
Taikan mielestä pentupaketista löytyi vaikka mitä isosiskolle kuuluvaa

4 kommenttia:

 1. Voi apua, miten suloinen Lumo ♥

  VastaaPoista
 2. Heipsan, ai kun ihana otustypy.
  Voisivatkos Tiitus ja Taavikin joskus poiketa tervehtimässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kyläilijät ovat hyvin tervetulleita jahka tyyppi on vähän kotiutunut lisää, ollaan yhteyksissä! :)

   Poista