sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hylkyjä hylkyjen perään

Tänään oli ohjelmassa kahden startin verran kisaamista kotiareenalla Lempäälässä. Niin, kahden startin verran hylkyjä.

Jostain syystä mua jännitti paljon enemmän kuin viimeaikoina muissa kisoissa. Ja jännitys ei ollut tänään hyvästä, se tarttui koiraankin ja tuli tehtyä aivan ihme mokia. Ensimmäinen rata jolle osallistuttiin oli e-agilityrata, jolta hyl heti neljänneltä esteeltä. Ihan oma moka, olisi pitänyt tietää etten voi ehtiä sinne takaakiertoon jos jään keinulle henkiseksi tueksi. Sen sijaan keppiongelma oli kummallinen, tuollaista ei ole ennen nähtykään.
Muuten radasta jäi ihan hyvät fiilikset, sillä kaikki kontaktit onnistui just eikä melkein! Puomin onoffinkin neitieläin päätti ottaa. Jee!

Toisen rata oli hyppyrata, ja vaikutti varsin helpolta. No, kummallisten ongelmien päivänä Taika lähti takaisin suoraan putkeen tullessaan sieltä ulos (...?) ja myöhemmin vielä kääntyi putkesta takaisin pihalle kun sanoin "jes!" Naaliotus oli kovin herkkänä mun asenteelle ja kehuille taas tänään. Videolla ei näy alkuperäistä hylkyä, se alkaa vasta puolen välin jälkeen. Tuosta kohdasta mistä video alkaa tykkään kovasti, se sujui hienosti!
Päivän saldona oli ymmärrys siitä, että kaksi treenikertaa viikossa on aivan liian vähän meille, ja että kisarutiinia pitäisi saada rakennettua varmemmaksi. Nöyränä uusia mokia kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti