sunnuntai 11. elokuuta 2013

Se seuraa!

Vuosisadan ilon aihe: Taika seuraa. Eilen viisi askelta, ilman että valui sivulle. Viisi! Koira, jota ei olisi voinut vähempää kiinnostaa mikään, mikä tapahtuu ohjaajan vasemmalla puolella hitaassa tempossa ilman jatkuvaa palkkaa. Lottovoitto!

Tällä viikolla on treenattu agilityä kahdesti ja tokoa viidesti. Aamutokot on pidetty pesäpallokentällä, n. 10 minuutin sessio on aivan riittävä vielä varsin hämmentyneelle naalille. Tällä viikolla on keskitytty perusasennon hiomisen lisäksi perusasennosta maahan menon nopeuttamiseen, ja luoksarin sivulletuloon. Vaatii edelleen "tule" käskyn jälkeen erillisen "vasen". Ilman erillistä käskyä Taika jää johonkin vasenviistoon seisomaan, sen sijaan että tulisi liki. Hmm. Pari paikkistakin on tehty, kertaakaan ei ole noussut! Pitäiskin saada nyt joku kaveri treenaamaan toisen koiran läsnäoloa.

Keskiviikon agitreeneissä tehtiin Anun johdolla rataa. Puomin 2o2o otti joka kerta hyvin! Keinu oli vähän mörkö, vaati että pysyn samassa linjassa. Muuten radalla oli jaakotusta, putki-A erottelua ja pimeä putkikulma. T ei ollut parhaassa vauhdissaan, mutta ihan kivasti teki.

Sunnuntain treeneissä tehtiin kolmeen pekkaan yksittäisiä esteitä. Taikan kanssa keskityttiin puomin alastuloon ja keinuun. Tehtiin myös keppejen vauhtia. Keinu on taas ottanut selvästi takapakkia, vaihtelevasti toistot menivät joko kehnosti tai hyvin kehnosti. Oikean paikan naksuttelukaan ei auttanut. Loppuun saatiin kuitenkin pari ihan kelvollista toistoa, johon sitten lopetettiin keinun osalta. Mutta puomilla naali oli loistava! Neiti esitti niin pätevää 2o2ota, ettei paremmasta väliä! Toivotaan että sama meininki pysyy ensi viikollakin, etenkin lauantain kisoissa. Treeni oli koiraeläimelle varsin rankka, mutta jäi varmasti ajatuksia muhimaan.

Ohjaaja on pyörinyt viikonloppuna myös PK-SM -kisoissa tuijottelemassa toinen toistaa mahtavampia suorituksia. Kyllä minäkin sitten..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti