lauantai 3. elokuuta 2013

Pomppuja epiksissä

Tostaina yllytimme A&H:n mukaan ja pakkauduimme autoon kohti Hervantaa ja Takut:ien epiksiä. Keli suosi meitä, ei ollut liian kuuma, mutta ihan emme jäätyneetkään. Pieniä koiria järkytettiin tunkemalla samaan häkkiin ja esittelemällä uusia tuttavuuksia.

Radalle mennessä Taikakin heräsi tajutessaan että kyse on kuin onkin agilitystä. Ensimmäinen kierros kosahti toiseksi viimeisen esteen kiertoon, josta napattiin kielto kun ohjaaja hosui. Myös keinu oli vähän kyseenalainen, mutta tuomarin käsi ei siitä noussut. Video myös täällä.
Toisella kierroksella naaliainen korjasi koko potin tekemällä nollan ja yltämällä kisaavien kärkeen! Keinulla ei edelleenkään odota ihan alas asti, mutta ei pomppaa niin aikaisin kuitenkaan. Keinutreeniä tiedossa! Meininki oli kiva ja sain kuin sainkin lähtemään kepeille puomin sijaan. Puomin alastulolla ei ollut hajuakaan 2on2offista, mitä olinkin mennyt kokeilemaan. Taika teki vanhantyyliset kontaktit, vaikka treeneissä 2on2off on sujunut jo kivasti, enkä sitten lähtenyt korjailemaan kun koira oli selvästi ihan vakuuttunut tehneensä ne juuri niinkuin pitääkin. Ja niin pitikin, viimeiset 4 vuotta...  Voittorata myös täällä.
Epiksistä saatiin juuri se, mitä lähdettiin hakemaankin: loistava, iloinen, paineeton fiilis, sekä tietoa siitä  missä kontaktejen suhteen mennään! Pärjääminen oli vain odottamatonta plussaa, jonka myötä saatiinkin taas kisalahjakortti ja karkkia. Koira kulki, eikä mua jännittänyt mennä radalle, sillä tiesin sen kulkevan. Koska se on hienoin.
Epiksistäkin saa nollapullaa.
Muuten viikko on mennyt lenkkeilyn ja maakuntamatkailun merkeissä. Keskiviikkona treenattiin agia ja parina päivänä on tehty tokoa. Tänään naaliainen suoritti täysin pätevän luoksarin. Tuli sivulle, ajatuksen kanssa, eikä edes huudellut tullessaan. Maailman pätevin Taitai lähtee nyt uimaan.
Taika ja Kuro perjantai-illassa

1 kommentti:

  1. En tajua miten tää on mahdollista mutta mä en ollut seuraajana teidän blogissa! :O No nyt oon ja oon linkkikin meiän blogin puolella tänne. Yey!

    Noi videot sai mut tajuamaan et uusintaradoilla vois ehkä jopa kehittää sitä ohjausta. Eikä vaan toistaa itseään ja tehdä samat virheet uudestaan mitä ensimmäisellä kerralla. Hmm. :D

    VastaaPoista