sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Yrityksestä onnistumiseen

Tänään se tapahtui. Mun usko meidän taitoihin palasi. Ja lujaa palasikin.

Kisattiin kaksi rataa TamSKin kisoissa Lempäälässä. Molemmilla oli tuomarina Heidi Viitaniemi, agilityratoja kummatkin. Me startattiin heti ekassa ryhmässä, joten herätyskello kilisi klo 5.15. Aamulenkin kautta hallille ja lämppäämään. Mä olin tapani mukaan aivan paniikissa ja tärisin kauttaaltaan.

Ensimmäisellä radalla se tapahtui. Rata oli aika tavallinen, vaikeustasoltaan perus kolmosluokkaa, ihanneaika 48 sekuntia. Mua pelotti putki-puomi erottelu ja A-putki erottelu, niitä kun ei ihan hirveästi ole treenattu. Startattiin suunnilleen 11. 59:stä koirakosta. Ja nollahan sieltä napsahti, aikaan 42,44 s! Tällä sijalle 10/59. Taika oli aivan mahtava, sain olla taas niin ylpeä tuosta kisakaverista! Alla video radasta, youtuben määräämällä laadulla.
aika s: 42,44etenemisnopeus m/s: 4,03tulos: -5,56virheet: 0
 Toinen rata oli mielestäni helpompi, mutta Taika pomppasi keinun kontaktin yli ja myöhemmin toisti vielä saman puomilla. Olin kuitenkin rataan muuten tyytyväinen, T oli väsynyt mutta jaksoi silti hienosti tehdä. Kontakteja täytyy ilmeisesti vieläkin kertailla, vaikkakin itse olin radalla kontakteista aika kaukana ja keinulla liian sivussa. Hyvä fiilis jäi tästäkin radasta vaikka varsinainen menestys tulikin jo ekalla radalla. Meidän etenemä oli 3,85, keinulla säätämisessä varmaan kesti. Juostiin rata kuitenkin aikaan 41,86 ihanneajan ollessa 45 s. Alla video youtubelaadulla. Kiitos videoista!

Päivä oli aivan mahtava ja saatiin kuin saatiinkin ensimmäinen agilityradan nolla kolmosista! Tästä on hyvä jatkaa, musta tuntuu taas että meidän meno toimii ja tuntuu oikeelta. Niin oikeelta.

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvännäköstä menoa! :) En ehtinyt paikan päällä teidän ratoja näkemään, mutta onnea nollasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja onnea myös teille, kattelin teidän ratoja mielenkiinnolla :) Pari muutakin saksanpystistä näkyi olevan paikalla.

    VastaaPoista