sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kiitonaali treenaa

Kyllä me ollaan treenattu viime viikkoina, vaikka blogiin en olekaan jaksanut mitään raportoida. Kolme tuntia viikossa on kuitenkin vietetty hallilla ja jotain ehkä opittukin.

Tiistaina valkkutreeneissä tehtiin Alessan muotoilemaa rataa. Ratapiirrustukset olen jo raapustanut paperiversioon treenipäiväkirjasta, joten tällä kertaa jätän ne piirtelemättä. Taika teki muuten kivasti mutta pelmahti kerran putkesta ulos, mistä ojensin neitiä sanallisesti ja viemällä pois esteiltä. Siitähän tuo naaliainen veti vielä kovemmat kierrokset ja kesti hetken saada ötökkä uudestaan hanskaan. Rata oli periaatteessa aika tavallinen ja suht. simppeli, mutta jostain syystä allekirjoittanut ei millään saanut persjättöä toimimaan. Olin aina myöhässä, väärässä asennossa, liian hidas tai ohjasin liian epäselvästi. Alla olevassa videonpätkässä on paras mihin pystyin, eikä se ole nätti sekään. Koko rataa ei tainnut tulla videolle, sillä homma tökkäsi aina tuohon kohtaan.
Keppejä naali teki tosi kivasti, kuten myös keskiviikkona valmentajan treeneissä. Siellä olikin sitten vuorossa aivan erilainen rata, joka sujui aivan mahtavasti! Taika oli juuri oikeanlaisessa treenivireessä ja pysyi hyvin hanskassa koko ajan. Takaaleikkauksia, persjättöjä kepeille ja välistävetoja. Tekipä neiti muutaman upean keinunkin. Kaikki sujui hienosti ja ohjaajakin oli kartalla. Kerta se on ensimmäinenkin.

Eilinen vietettiin busseilemalla aamulla hakemaan sademanttelia naalieläimelle ja myöhemmin L:n ja Kuron luona. Taika oli tapansa mukaan välinpitämätön Kuron suhteen, esitteli hammaskalustoaan pariin otteeseen. Tänään olisi vuorossa tavallista sunnuntaitoimintaa: elinmössön ja lohen pilkkomista, jäällä lenkkeilyä ja kynsien leikkuuta.
Taika ja Pulmu treeneissä

1 kommentti:

  1. Ihana pikku punanuttu! <3 Jätin sinulle haasteen blogissani, käy tekemässä, jos huvittaa! :)

    VastaaPoista