perjantai 22. helmikuuta 2013

Helmikuu.

Näin helmikuun kunniaksi lumi sataa satamistaan ja päivän lenkkeilyt tapahtuvat lähinnä hämärän aikaan. Metsä on aivan kauneimmillaan, vielä upeampaa olisi jos sen pääsisi näkemään päiväsaikaan kameran kanssa. Päivä on kuitenkin jo selvästi pidentynyt, kuudelta ei ole enää aivan pussipimeä! Lenkillä ollaan saatu nauttia tilasta ja avaruudesta, sillä eräs paikallinen lehti on pelottanut osan ulkoilijoista pois susipuheillaan. Pikkunaali ulvoi ja haukkui sitten senkin edestä.

Tiistaina treenailtiin valkkutreeneissä tavalliseen tapaan. Mitään huomiotaherättävää ei jäänyt käteen, T ei ollut ihan nopeinta itseään mutta saatiin kyllä rata ihan kunnialla läpi. 3-4 oli vaikea saada tarpeeksi lyhyt kaarros.
19.2. treenirata, klikkaamalla suuremmaksi
Keskiviikkona pisteltiin menemään jälleen vähän simppelimpää rataa. T meinasi roiskia kontakteja pariin otteeseen mutta palkkauksen jälkeen tajusi taas homman idean. Keinu meni hienosti, mun alkaa olla vaikeaa muistaa että T:llä oli joskus keinukammo. Kepeille tehtiin takaaleikkauksia, ennakoiva valssi pitäisi muistaa ennakoida tarpeeksi kaukaa.
Edellisviikolla eräs sijoitus-kasvattikettu oli hoidossa ja vieraili treeneissämme, käyttäytyen hyvin mallikelpoisesti. Oli hyvä nähdä sitä toiminnassa, tulevaisuutta ajatellen ;)

Mulla alkoi tänään hiihtoloma, jonka kunniaksi päätä särkee ja kurkkuun sattuu. Lähdetään silti uhmaamaan terveyttä lenkille pikkupakkasiin - sairastaminen on nössöille (tai lähinnä koirattomille.) Hiihtämistäkin on suunniteltu, tosin itse haaveilen esimerkiksi tälläisistä lumikenkä-suksista. Saa kertoa mikäli haluaa lahjoittaa varat moisiin!

Iloisia talviulkoiluhetkiä ja vauhdikkaita treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti