perjantai 24. elokuuta 2012

Agitreenit tällä viikolla

Maanantain agilitytreenit oli normaaliin tapaan Niihamassa. Paikalla oli aika paljon jengiä, päästiin kuitenkin hyvin tekemään. Rata oli ihan ihmeellinen "aurinkorata" jossa keskellä oli kaksi puolikuun muotoista putkea ja sakaroina hyppyjä. Kaksi eri rataa siitä sitten muodostui, toinen oli suht. simppeli vauhtirata (ja vauhtiahan löytyi!) ja toinen haastavampi tekniikkarata. Kun putken päitä oli neljä tarjolla ei pieni pystykorva meinannut millään kyetä päättämään mistä kolosta singahtaisi sisään! Singahtelua oli kuitenkin ilmassa yllin kyllin ja treeni oli hauska. Valmentajan kanssa puhuttuamme tultiin siihen tulokseen, että kontaktejen alastuloille ruvetaan palkkaamaan namilätkällä, myös keinulle. Niitä treenattiin sitten urakalla ja keinu on saatu tällä viikolla hyvään pisteen kisahudeista huolimatta. Treeni oli hyvä ja ainakin ohjaaja sai paljon mietittävää ;) Pitäis kuulemma muistaa ne kädet ja liikkeisiin pitäis saada enemmän jatkuvuutta. Onpahan treenattavaa!

Torstain kaksituntiset agilitytreenit E-puistossa, paikalla oli yhteensä varmaan 12 koiraa, joista kaikki ei kylläkään treenannu. Koko poppoo tuli hyvin juttuun, Taikaa kiinnosti erityisesti vuoden ikäinen bordercollie jonka kanssa olis ollut kiva juosta ja riekkua. Treenattiin tämän viikon Tampereen Kv-rataa, joka ei sitten ollutkaan mikään ihan helppo... Vaikeimmaksi muodostui muurille heittäminen, T meinas juosta siitä ohi ihan väkisin! No, kunnon haltuunotolla sen sai jotenkuten kuitenkin onnistumaan. T:llä oli taas vauhtia, se ilmaisi kaikki mun korjaukset haukkumalla ja oli kunnon ilmoittelutuulella muutenkin. Kontakteja vahvistin taas namilätkillä, mikä sujukin ihan hyvin. Taidan pitää ne siinä nyt ainakin nuorten SM-kisoihin asti (jotka muuten on jo viikon päästä!) Alussa Taika jää hyvin paikalle ja tulee käskystä salamana. Se oli hyvin ohjattavissa koko radan, parissa kohdassa jäin vähän liikaa jälkeen ja tuli haparointeja. Edelleen pitäis keskittyä liikkeiden jatkuvuuteen enemmän, ja tietysti vauhtiin.
Treeni oli kuitenkin tosi hyvä vaikka haasteita radassa riittikin. Haasteita me kaivataankin! Jos saan aikaiseksi niin lisään myöhemmin ratapiirrustuksen.

Koiratanssia ei olla päästy tällä viikolla treenaamaan, mutta tiistaina olisi tarkotus taas mennä. Nyt ollaan tyydytty kertailemaan liikkeitä ja ottamaan perus tokoliikkeitä. Tänään treenasin Taikalla kaukokäskyjä ja luoksetuloja pariin otteeseen ja se teki tosi pätevästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti