sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Tuleeko vielä kevät?
kännykkälaatuisia kuvia vuosilta 2010 ja 2011 (c)RK
Mä luulen etten mä ole ainoa jota alkaa jo tympiä talvi. Tai ei talvessa niinkään mitään vikaa, mä vaan haluaisin viettää sen jossain maalla, jossain missä se on kaunis ja rehellinen talvi, eikä tällänen ärsyttyvä hiekotushiekkatalvi jota täällä eletään. Mä haluaisin johonkin pohjosempaan, sellaseen perinteiseen talvimaisemaan. Mutta koska mä en pääse sinne, mä haluan että tulee kevät. Oikeestaan on tyhmää odottaa vaan vuodenajan vaihtumista, mutta minkäs teet. Kaikki tuntuu helpommalta kesällä, koirien kanssa on enemmän tekemistä kesällä. Ja kyllä - tässä on siis taas kerran kyse koirista. Mulla ei ole muuta elämää, oot oikeessa, jee, kymmenen pistettä.
Masokisti kun oon, niin mä oon kattellu vanhoja, hienoja, kännykkäkamera-laatuisia kuvia viime ja toissa kesältä. Mä haluun päästä taas reissaamaan Taikan kanssa ja juokseen pitkin metsää niinkun vähäjärkinen. Sillä on ihan tylsää kun ei tarkene olla ulkona niin kauaa putkeen.

Mulla kun ei ole taaskaan mitään järkevää sanottavaa, niin mä voin vielä huomauttaa, että kaks viikkoa sitten meidän laumaa tuli ilostuttamaan gerbiilit Halla ja Riimi. Hupi-gerbiilin kanssa ne ei tule toimeen, mutta Taikan mielestä niiden touhuja on erittäin mielenkiintosta seurailla. :)
Yllä Hupi ja Halla, alla Hupi, Riimi ja Halla. (c) RK

Ihanaa kevään odotusta muillekin jotka sitä oottelee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti