lauantai 4. helmikuuta 2012

Me odotellaan ja pahoitellaan ja ollaan vaan.

Tänään kun maailma on muuttunu jättiläispakastimeks, eikä kenelläkään liiku aivosolun solua päässä, on just oikee aika tehdä hirveesti kaikkia suunnitelmia ja sitten unohtaa ne myöhemmin.

Voin ehkä jo hiljaa ja varovaisesti paljastaa, että tähän perheeseen odetetaan karvaisia, mutta koiraa pienempiä perheenlisäyksiä. Heistä toivottavasti lisää ensi viikon puolella. Tässä taloudessa on koettu niin monta pikkuelukan menetystä vuoden sisään, että nyt on aika kääntää vähän uutta lehteä jäätävään talviaikaan.

Tälläinen ystävä meillä on asunut kohta 2 vuotta, yellow fox collared naaras Hupi

Taika ja Minni on ollu ulkona sen verran jäässä, että meidän lenkeistä on tullut suorastaan säälittävän mittasia. Honey oli täällä koko viikon hoidossa, mutta eilen se lähti kotiin ja talosta tuli taas kovin hiljainen. Honeylla on niin paljon energiaa että se melkein aiheuttaa päänsärkyä, mutta onpahan vähän actioniä tässähän taloudessa. Taika vaikuttaa siltä että se aikoo juoksuja, odottelen nyt tässä lopullista tuomioo vielä muutaman päivän ja päätän sitten noista kisailmottautumisista. Harkintaa on Jyväskylän kisoille parin viikon päähän ja Lempäälän kisoihin 3. ja 4.3.

Mä oon harkinnu pitäiskö mun laajentaa tätä koirablogista eläinblogiksi, alkaa mennä vähän aiheen ulkopuolelle tää selitys..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti