lauantai 26. marraskuuta 2011

Selvää yhdennäköisyyttä àla K ja T

Ihan ensiksi: olkaa musta ylpeitä kun jaksan edes aloittaa uuden blogitekstin kirjottamista. Se on jo paljon vaadittu tältä aamulta ja mun mielentilalta yleisesti.
Kuulumisiahan riittää. Maanantaina Minnin kanssa käytiin uudestaan eläinlääkärissä, ja paikalla oleva lääkäri halusi nukuttaa sen uudestaan ja kurkkia silmään. Niin tehtiin ja todettiin, että tikit pitää laittaa takaisin ja lääkitys jatkuu. Se oli taas vähän isku vyön alle, ja Minni vaikutti maanantaina ja tiistaina menevän vaan kehnonpaan suuntaan. Puolen viikon aikaan se piristy kuitenkin, ja meiän muidenkin mieliala kohoili. Torstaina oli taas lääkäri ja saatiin tikit pois. Voi että sitä huojennusta kun pieni sai taas silmänsä auki! Se piristyy ihan silmissä päivittäin kun näkö paranee ja koppaakin koitetaan tänään irrotella päästä. Mä alan uskoa että se paranee ja kaikki muuttuu normaaliks. Ja se on jo paljon se.

Taika on tylsistyminen partaalla, sen näkee kilometrejen päähän. Keskiviikkona mä ja E otettiin se mukaan asioille keskustaan päin, ihan vaan että se sais vähän actioniä. Se olikin suhteellisen innoissaan siitä, niinku arvata saatto. Hölmö, rakas, pikkuhauva, joka ei jaksa olla päivääkään tekemättä mitään. Maanantaina oltiin treeneissä jotka meni hyvin, vaikkakin mun mieli oli vähän maassa. Kisoihin ilmottautumista ollaan harkittu, mutta täytyy nyt katella miten aikataulut sopii yhteen. Kaikkihan muistaa, että messari on viikon päästä ;) Mä meen sunnuntaina kehään Taikan kanssa avoimeen luokkaan (valkoiset kleinit) ja sen jälkeen avoihin muun värisiin kleineihin Honeyn kanssa. Varsinkin jälkimmäisestä tulee katastrofi, varmasti :)
Eilen, lauantaina siis, mä olin parin kaverin kanssa iltaa viettämässä ja Taika oli toki mukana. Se oli taas tapansa mukasesti innoissaan ihan kaikesta, mutta varsinkin Sorsapuiston sorsista... Sen mielestä puistossa olevaan lampeen olisi hyvin voinut mennä uimaan.
L:n shipperke Kuro oli myös matkassa, L:n kotona kun hengailtiin, ja Taika oli nuuskimisen kohteena :) Ne on kyllä mahtava pari yhdessä, ei luoja. Musta ja valkoinen pystykorva, pieni, kippura häntä ja karvoja. Yhdennäköisyys on selvä. Kuro on tosin vähän isompi.

Kuvia tässä parin viikon mittaan on kertyny kasoittain, joten niistä nyt sitten pari. Kuva Kurosta ja Taikasta on kesältä. (c) R.K. Do not copy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti