sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Stay with me


kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi (c) R K, do not copy!

"Vierasesine silmässä. Leikataan pois. Nukutetaan. Jos olisitte tullu vasta maanantaina, niin koko silmä olis jo puhjennu. Älä anna sen tehdä sitä. Älä anna hypätä. Varo ettei se raavi sitä auki. Älä päästä silmistäs. Teillä oli onnea kun tulitte jo nyt."
Kaikki tää tuntuu musta kamalalta, ylivoimaselta, se sattuu. Vaikka eihän kyse oo mistään hengenvaarallisesta, mutta ajatus mun Minnin nukuttamisesta ja silmän leikkaamisesta ja kiinni tikkaamisesta... ei tunnu hyvältä. Me ollaan kuitenkin nyt voiton puolella, vaikka eilinen oli suhteellisen karmiva päivä. Huomenna mennään uudestaan lääkäriin kuulemaan lisätuomioita. Pitäkää meille peukkuja pystyssä, Minnin näön puolesta, mutta myös sen puolesta, että edes vähän aikaa kaikki vois olla hyvin, mitään pahaa ei tapahtuis, enkä mä joutuis oleen hajoomisen rajalla koko ajan.
Taika on huolestunu, se nuuhkii Minniä paniikinomasesti, se tarkistaa muutaman minuutin välein että se on kunnossa. Parka. Eihän se ymmärrä miksei sen kanssa leikitä, miks Minnissä roikutaan koko ajan ja miks sitä kiusataan kaikenmaailman tipoilla ja lääkkeillä.
Kaikki muuttuu helpommaks. Pahoja asioita ei enää tapahdu. Tulee joulu ja kaikki on kivaa. Eikös sen niin kuulu mennä?

1 kommentti:

  1. Valtava kasa halauksia sinne, ootte mun mielessä ja pidän peukkuja että kaikki sujuu hyvin. Soita ihan koska tahansa jos tarviit juttuseuraa.

    VastaaPoista