tiistai 6. joulukuuta 2011

Blog Award1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 15 parhaalle blogille/bloggaajalle.

Ensinnäkin: Suuret kiitokset Sadii:lle, jonka nickiä mä en osaa kirjottaa, tämän hienouksen myöntämisestä! :)

Seuraavaksi mun pitäis kirjottaa seitsemän random faktaa. Sen ei pitäis olla vaikeeta, vaikka mä oonkin tottunu kirjottaan blogiini vain koirista, enkä niinkään itestäni.
1) Mulla on kolme sisarusta ja todella paljon tärkeitä ihmisiä. Toisinaan mun tuntuu, että ne ihmiset on kuitenkin mulle paljon tärkeempiä kuin mä niille, ja se surettaa mua.
2) Mä tykkään puhua syvällisiä, mulla on hirveesti mielipiteitä kaikesta ja mä jakelen niitä vähän turhankin avoimesti kaikille.
3) Mä ostin Taikalle sunnuntaina pinkin niittikaulapannan.
4) Joulu ja lumi on parasta mitä on.
5) Mun koira tykkää myös lumesta, koska sitä on kivaa syödä. Tällä hetkellä se kuitenkin makaa olohuoneen matolla selällään ja louskuttelee leukojaan, saa hepuleita ja heiluttaa häntäänsä.
6) Mä oon aina inhonnut numeroa 6 ja pitänyt numeroista 3 ja 7.
7) Koska mä pidän tästä numerosta, mä listaan tähän asioita mistä mä tykkään. Koirat. Gerbiilit. Eläimet. Suklaa, kakut, leipominen, ruoka, ruuan laitto. Violetti, punainen, musta. Lumi, talvi, joulu, kesä, syksy. Lämpimät vaatteet, villasukat, viinirypäleet. Elokuvat. Musiikki, Paramore, Nightwish. Pikachut. Lukeminen, kirjoittaminen, nauraminen, juokseminen, käveleminen, leikkiminen koirien kanssa ja ilman. Agility. Kaakao. Kahvi, maidolla ja sokerilla. Tietyt ihmiset. Perhe ja E. Hymyilevät ihmiset. Puhuminen. Se, kun tuntemattomat puhuu mulle, paitsi jos ne on humalassa. L, R, D ja muut ihanat ihmiset. Bussit ja junat. Piparit. Piparkakkutalot. Englannin kieli. Saksan kieli. Kaikki kielet. Lappi. Pienet kylät. Söpöt kukkaset. Lääkäridraamat. Lääketiede. Biologia ja kemia. Koulu, jollain tavalla. Napit. Pipot. Huivit ja tumput.
Tätä listaa vois jatkaa loputtomiin.

Mä haluaisin myöntää tän awardin monelle, mutta oikeestaan en keksi ketään, joka ei olis mun lukemista blogeista vielä saanu sitä. Joten jätän nyt myöntämättä. :)
ja mä lupaan kirjoittaa meidän Messari-tuloksista huomenna viimeistään!

1 kommentti: