keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Treenejä maananantaina ja keskiviikkona

Tunnenpas oloni reippaaksi. Kello ei ole kuin 13 ja ollaan oltu jo monen tunnin treeneissä Niihamassa :) Tämän aamun reenaus meni oikein hyvin, jopa keinulla pärjättiin jotenkin. Aluks mentiin persjättöjä ja jaakotusta ja persjätöt ainakin onnistu. Niihaman nuortenkurssiryhmässä on oikein kivoja ihmisiä, ja Taikan mielestä koiria, joten senkin puolesta viihdytään siellä. (Terveisiä vaan jos joku tätä lukee ! )

Maanantaina oli tosiaan illalla treenit Taikan kanssa, aamulla käytin Taikan tunnit Honeyn kanssa. Honey ei tietenkään osannut yhtään mitään, mutta ainakin meillä oli hauskaa ! Taikan iltatunti meni hyvin, varmaan paremmin kuin koko kesänä! Sillä oli paljon energiaa, ja vaikka rata olikin vaan keskivaikea, niin jokatapauksessa se meni niin lujaa että mä olin ihan ylpeä :)
Kepit "väärältä" puolelta sujuu jo paremmin kun talvella, joten toiveissa on että heinäkuun kisaviikoille saataisiin niitä sovellettua... heinäkuussa on tosiaan kolmet kisat, joissa kaikissa muistaakseni 2 rataa. Yhdet kisat käydään Luopioisissa!

Koira nukahti alakertaan ja muakin väsyttää. Ehkä se on tämä keli... tai sitten vaan laiskuus. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti