keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Halli-SM & EO-karsinta Vantaa, Kuopio ja Varkaus

 Lyhyt kisakatsaus alkaneeseen kauteen! Ensin kisattiin Kuopiossa viikko ennen halli-SM kisoja, joista Lumon kanssa 2x hyl ja yksi puomivitonen. Pitkästä aikaa sellainen. Etenemä sillä radalla oli 4,85m/s, eli oikein kivoissa jo mennään agiradoillakin!
 Sitten kisattiinkin ne halli-SM kisat, joista ei Lumon kanssa saatu juhlittavia tuloksia. Ohjaaja kuumeessa ja koiralla energiaa kuin pienessä kylässä tuotti kolme hyllyä kun Lumo poimi joka radalta ainakin yhden bonusesteen. Tekeminen tuntui etenkin keskimmäisellä radalla tosi hyvältä, ja tuntui että ihan kuuluttiin niihin skaboihin, mikä oli ehdottomasti plussaa. Hauska päivä, ja meidän ekat agilityn SM-kisat Lumon kanssa! Kesällä sitten ns. tositoimiin eli ulko-SMeihin.
Viime lauantaina ajeltiin vielä Varkauteen kisaamaan, josta jälleen kaksi hyllyä ylimääräisten putkien saattelemana. Niiden lisäksi hypärillä nollaa tarjoiltiin kovasti (ja hyppysertiä...), mutta Lumo kaartoi yhden kaarteen pidemmäksi kuin kuvittelin josta tuli 5 kun en sitä tajunnut linjata. Pieniä juttuja! Ilo on ollut nyt kisata Lumon kanssa, kun tuntuu että yhteistyö pelaa hyvin yhteen ja meille on löytynyt ne omat kisarutiinit. Ehkä se taas piakkoin näkyy tuloksissakin. Onneksi ei ole kiire minnekään, kun SM-nollatkin on jo kasassa.

Taikakin pääsi Varkaudella yhden hypärin, vaikka eihän sen pitänyt. Hupsista. Mutta hupihypäriltään se otti nollan ja oli sillä toinen, joten Taika oli erittäin tyytyväinen itseensä saatuaan vielä palkintojakin. Ehkä se joskus ja jouluna saa mennä yhden hypärin, jos se tekee sen näin iloiseksi. Taikalla oli hauskaa!
Kjäh kjäh t. Taika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti