sunnuntai 4. helmikuuta 2018

You're gonna hear me roar - Lumolle toinen SM-nolla

Palkintonaali <3
Kisapäivä eilen kotiareenalla Tampereella. Taikalle yksi villi hölmöilyhauskuushylly hypäriltä. Lumolle agiradalta hylly (putki-puomi-erottelu, treenilistalle), se myös kaatui suorassa putkessa sillä radalla mutta ei onneksi ottanut pahemmin ilmeisesti osumaa. Pysyi hienosti lähdössä! 

Hypärille lähdin asenteella, jota on tässä viime aikoina yritetty kehittää: edeltä ohjaten, kunnolla juosten ja hyvällä draivilla. Se palkittiin heti: Lumolle toinen nolla kolmosista, ja bonarina päälle sija 3! Kylläpä tuntui Lumon kanssa juokseminen eilen super hauskalta, ja paikoin jopa helpolta, kun vaan pysyi itse liikkeessä ja koko ajan ajatuksen edellä. Kepeillä sitä vähän hämmensi ilmeisesti kumirouhepohja joka näkyy pienenä kujailuna ja ajassa (etenemä oli jotain 4,31m/s), mutta onneksi piti kuitenkin rytminsä ja selvisi puhtaasti. Tämän myötä superhyvä fiilis ja toinen SM-nolla Lumolle! Tästä niin tulee meidän vuosi.

Lumon nolla, sija 3. Lähdöstä puuttuu pari estettä videolta:
Kliks!
Hyllyrata ja putkikaatuilu, mutta katsokaa ekat muutama sekka miten hienosti se istuu lähdössä:
Kliks!

Ihan valtava kisa- ja treenimotivaatio on nyt päällä, tähän fiilikseen voisi vaikka tottua! Olisin halunnut heti tänään mennä treenaamaan, mutta onneksi otin järjen käteen ja muistin että koiralle voisi olla vaikka ihan reilua pitää välipäivää hallitreeneistä kisojen jälkeen, joten tyydyin juoksulenkkiin -17 asteen pakkasessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti