sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kisakausi käynnistetty palkintopallilla

Uusi kisakausi on polkaistu vauhdilla käyntiin molempien naalien kanssa. Viikko sitten aloitettiin Nokialla, jossa oli ulkokisat ysärihengessä. Kenttä oli aitaamaton ulkokenttä, mutta jopa Lumo pystyi silti tekemään hyvin. Taikan kanssa kisattiin kaksi rataa, tuloksilla ei juhlittu. Kontaktit toimivat hyvin ja virheet meni lähinnä mun piikkiin, joten ihan hyvillä mielin ulkokauden korkkauksesta. Lumolle yksi hypäri, josta pari kieltoa huolimattomasti ohjaamisen vuoksi. Ulkokenttä oli selvästi vähän erilainen teinikoiralle, mutta hyvin se klaarasi hommansa :)
Tänään jatkettiin kisailua ja huristeltiin aamutuimaan Turkuun. Tällä kertaa Lumolle kaksi agirataa, ja Taikalle yksi SM-kenraaliksi. Taikan radalle sattui heti alkuun huono ohjaus, josta hyl. Radalla oli kaksi kertaa puomi, sekä A ja keinu, joten kontakteja saatiin treenata! Kaikki kontaktit menikin ihan nappiin, ja avokulmasta kepeille onnistui myös.

Lumo oli tänään ihan mahtava! Ekalla radalla ilmeisesti tuli vitonen puomilta, mutta muuten rata meni parista kaarroksesta huolimatta ihan super hyvin. Ohjasin rohkeasti, valitsin hyviä reittejä, oli ihan mahtavan hauskaa ja tehtiin yhdessä. Molemmilla radoilla. Tokalta hyl samasta kohdasta missä hyllytin Taikunkin kanssa, mutta siltä radalta ihan täydelliset juoksupuomit. 

Korkattiin Lumon kanssa myös kolmosten palkintopalli, koska ekan radan vitskalla sijoituttiin sijalle 2!
 Olen ihan hirmu innoissani alkavasta kisakaudesta, ekasta kokonaisesta kolmosissa Lumon kanssa. SM-kisoihinkin on enää vajaa viikko, ja oli kiva huomata tänään että ollaan Taikan kanssa ihan kisakunnossa sinne. Startataan sekä joukkueessa ankkurina, että yksilössä!
Palkintoporsas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti