tiistai 3. toukokuuta 2016

Ai sori, kuulin että "putkeen"!

(c) Hanna Hyvärinen
Lauantaiaamuna vappuhauskuutta hallilla, mustia ympyröitä tehtiin molempien kanssa. Rata taisi olla Hannan suunnittelema. Taikan kanssa vedettiin pari kertaa nollana läpi, koska Taika on vaan mahtava.
Lumon kanssa sitten! Hahah. Olin niiiin myöhässä tossa 5-7 välissä, halusin tehdä valssin 6-7 väliin ja siinä tuli kyllä kiire kun piti käydä linjaamassa koira ensin 5:lle ettei se tule ohi siitä. Mut saatiin sujumaan kivasti tämä. Juoksarit oli hyviä, vaikka poistumiskulma oli vähän haastava niin hyvin veti. Keinu oli taas normalisoitunut tiistain hasardien suoritusten jälkeen, tehtiinkin sitä aika monta toistoa palkkaamalla namilla päähän. Hyvät treenit! Ja hei - Lumo pysyi lähdössä kerrasta! Joka toistolla kun lähdettiin alusta radalle. 
Aamutreeninaamat
Edellisenä tiistaina (26.4.) treenattiin ohjatusti Lumon kanssa, sieltä treenilistalle menee linjaukset ja esteiden välien ohjaaminen. Lumon kanssa meininki oli hyvää, tehtiin rataa aika pitkääkin pätkää ennen kuin tuli tenkkapoo. Vaikeinta oli Lumon kanssa yhden putkenpään välttäminen, koska putket aina hiukan huutelee Lumolle! Juteltiin linjauksista ja ylipäätään siitä että Lumon kanssa pitänee reenata sitä että se tulee sinnepäin minne mää sitä linjaan, eikä niinkään aina sinne, noh, putkeen. :D Eli reenilistalle! Mutta hyvä treeni, keinussa vaan oli jotain hämmennystä tänään, se oli vähän oudon heikko suoritus. Perjantaina oli kyllä taas tosiaan normaali, että mikälie aivopieru iski Lumolle.

Tänään on taas sirkusesitysten vuoro, koska Lumo menee kisaamaan Tampereelle. Lumolla on muutenkin mennyt viime aikoina taas oikein ekstralujaa kaikenlaisten tuhmuuksien muodossa niin radalla kuin arjessakin, mutta hei - ei puutu haasteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti