sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aginolla ja persjättöjen sula mahdottomuus

 Se oli sitten pitkästä aikaa kisojen paikka kun Taika teki comebackin myös kisaradoille eilen oman seuran skaboissa TamSKilla Lempäälässä! Ensimmäisellä radalla juostiin. Ja juostiin. Ainoa pelon paikkani oli alun kepeillevienti, joka oli nappisuoritus. Taika paineli ihan täysiä, kaikki sujui, mutta ennen puomia tuli hetkellinen täh-momentti, jonka aikana pyöräytin Taikan kerran itseni ympäri ja linjasin uudestaan puomille. Virheettä selvittiin kuitenkin siitäkin, vaikka aikaa toki vähän paloi, ja kun kontakti oli vielä hyvä suoritus niin maaliin kipaistiin etenemällä 3,86m/s aikaan -3,79s! Oli kyllä ehdottomasti parhaan tuntuinen rata pitkiin aikoihin, me oltiin tiimi, Taika oli liekeissä ja me tehtiin rataa yhdessä. Sijalle 9/34. kipusi pikkusintti tällä helpohkolla radalla.
Ratapiirrokset Petteri Kermisen sivuilta täältä!
Nollapullaa! Toiselle radalle lähdin hyvillä fiiliksillä, olihan aamu ollut aika mahtava siihen asti. Toinen rata tuntui vähintään yhtä hyvältä kuin ensimmäinen, teknisesti se oli vähän haastavampi, mutta aika helppo vielä tämäkin. Pituuden jälkeen aion tehdä persjätön, mutta arvioin Taikan nopeuden putkessa aivan päin mäntyä ja se oli ulkona jo ennen kuin tajusinkaan. Persjättö tuli siis noin valovuoden myöhässä, ja ehkä olisin vielä saanut sen pelastettua jos olisin ottanut sen tarpeeksi tiukasti. Vaan en ottanut ja 15-putkeenhan se sujahti. Tuli sieltä haukkuen ulos ja jatkettiin rataa eteenpäin. Muistio itselleni: opettele tekemään persjättö. Kontaktille käskin pysähtyä, mutta tuli törkeästi yli joten palautin ja kehuin kun otti sievän 2on2offin. Nyt kun oli kerrankin jo hylky alla niin kehtasin palauttaa vaikka oli osunut. ;) 14:lle jaakotus ja samoin taisin tehdä 16:lle, keinu oli hyvä ja kipaistiin loppuun. Hyvä fiilis jäi tästäkin radasta, vaikka tuloksella ei juhlittu, mutta meininki oli hyvä ja moni juttu kuten kepeillevienti ja itsenäiset kepit loppuun asti onnistui hyvin. Jee!
Tämäkin täältä!
Pätevä agilitynaali on varannut majoituksen SM-kisoihin Ouluun, joten nyt se lienee virallista. Sitä ennen on vielä parit kisat kipaistavana ja vähän kontakteja vahvistettavana. Mutta olipas taas hauskaa juosta haukkuvan ja riemukkaan Taikan kanssa juoksutauon ja valeraskauden tuoman odottelun jälkeen. Taiku is back!

2 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva, että laitoit kommenttia mun blogiin, löysin sitä kautta tän sun! ;D
  Jäätiin seuraileen, aina kiva lukea muiden agiliitäjien postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa! Tykkäsin kovasti teidän blogista, ihanan pirteä (supersööttejä shelttejä unohtamatta.) :)

   Poista