lauantai 6. joulukuuta 2014

Ehkei täydellinen, mutta läheltä liippaa

Taikan ja samalla mun ensimmäinen koiratanssikisa oli tänään! Älykkäänä ihmisenä olin valinnut ensiesiintymispaikaksi Messarin suuren lavan ja hämmentävän screenin. Vaan puuhkispa ei hämmentynyt!
Kiitos kuvasta Hanna Maines!
Esitys ei mennyt täydellisesti, aina on parantamisen varaa, mutta vaikka itse sanonkin niin ihan hiton hyvin se kyllä meni! Pari selkeää hamakohtaa tuli, mutta meillä  oli ihan hirmu hauskaa! Taika oli ihan meiningeissä, sillä oli kunnon bileet. Tuomareiltakin tuli kommenttia koiran mahtavasta asenteesta ja hyvästä yhteystyöstä. Pisteitä kertyi 170,67, joka riitti reilusti kunniamainintaan, pääsylippuun avoimeen luokkaan sekä luokkavoittoon! Meidän tulos siis tänään 170,67p, KUMA ALO1!
Koiratanssityypit vaikuttavat tosi huipuilta, fiilis kisapaikalla oli rento ja kaikki olivat mukavia ja juttelivat tälläiselle pihalla olevalle vasta-alkajalle ;) Kiitos kaikille avusta ja onnitteluista, kuvista, kyydeistä ja kaikesta! Tästä on hyvä jatkaa, kivaa oli! Meillä on vielä paaaaljon duunia, mutta mikäs sen hauskempaa.

3 kommenttia:

  1. Hieno esitys ja ihailtavaa rohkeutta mennä messarin isolle lavalle ensimmäisiin kisoihin ! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienolta näyttää, ja vielä miten haastavassa ympäristössä. Paljon onnea hienosta tuloksesta! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! :) Taika otti onneksi hyvin oudon suuren areenan ja screenin, ohjaajaa kyllä jännitti.

    VastaaPoista