sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pää kasassa, koira hanskassa

Kuusi rataa kestänyt hyllyputki katkesi tänään! Niin se vaan on, että kaikki hyvä(?!) loppuu aikanaan, ja tänään toiselta radalta ropsahti nolla, tosin aikaan +0,67 sekuntia ihanneajan ollessa tosi paha.

Molempiin päivän ratoihin olen ihan äärettömän tyytyväinen! Ensimmäisellä radalla avainsana hylyn välttämiseen olisi ollut putkijarru, mutta meilläpäin ei niitä ilmeisesti harrasteta... Treenilistalle siis. Kokonaisuutena olen kuitenkin rataan super tyytyväinen! Hylky tuli kun Taiksu kävi kurkkaamassa toisenkin putken. Alusta puuttuu hyppy ja takaakierto tokalle esteelle.
Radan video myös täällä.
Toinen rata oli paaaaaljon vaikeampi kuin hypäri. Katseltiin Annan kanssa ratiksessa, että tuosta ei kyllä tule mitään, rimatkin oli tapissa. Vielä mitä! Sekä meille, että Annalle ja Auroralle nolla radalta, tosin kummallekin yliaikaa. +0,67 sekuntia oli päivän harmitus, mutta fiilis oli radan jälkeen ihan katossa! A:n jälkeisen putken jälkeiselle hypylle aioin tehdä takaakierron jälkeen persjätön, mutta kappas vaan: unohdin. Siksi seuraavat kolme estettä oli armotonta pelastelua, joka sujui ihme kyllä hyvin ja mulla pysyi pää kasassa ja koira hanskassa. Aikaa tuhlaantui kuitenkin varmaan se reilu puoli sekuntia. Oli meinaan mahtava fiilis radan jälkeen, hyllykirous on kumottu!
Agiradan video täälläkin.
Seuraavaksi kisataan kahden viikon päästä, Lempäälässä jälleen. Siihen asti: putkijarruja ja flunssan parantelua!
Nolla se on yliaikanollakin, sanoi Taika ja vaati nollapullaa. Muute hää ei ala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti