torstai 28. maaliskuuta 2013

Hyvä treeni, parempi mieli

Aloitetaanpas viime viikon tiistaista, 19.3. agitreeneistä Best Iniltä. Treenattiin Annan ja Anniinan sekä Hilkan ja Pulmun kanssa, joten treeniaikaa jäi kivasti. Mä tulin paikalle mukanani yksi Harri Huittisen rata, josta muokkailtiin treenirata (27 estettä). Vähän haastettakin mahtui mukaan, mutta ei kohtuuttomasti.
Kepeille tehty takaaleikkaus onnistui hyvin. Välillä meinasi kaarrokset luisua liian pitkäksi. Keinun teki kivasti vaikka jouduin itse menemään tosi sivuun. Jaakotus sujui kivasti. A:n kontaktille palkattiin pari kertaa kun meinasi hyppiä... Teki hyvällä meiningillä!

Seuraavana päivänä 20.3. oltiin myös treeneissä, viimeiset treenit ennen viime viikonlopun kisoja. Rata vaikutti aluksi simppeliltä, mutta sieltä löytyikin ihan kunnon ongelma. Hyppykuvion jälkeen tuli kaksi hyppyä eteenpäin, joiden jälkeen piti kääntää tiukasti oikealle toisen esteen taakse. Hmm. Se ei sitten ihan sujunutkaan. Valmentaja palkkaili Taikaa hypyn jälkeen, lopulta se saatiin kääntymään. Vauhti oli mahtava ja seura hyvää!

Viime tiistain 26.3. treenit jäi välistä sillä olin Pohjois-Hämeen Kennelpiirin vuosikokouksessa palkittavana Nuorten SM pronssista. Kiitos vielä kerran!

Eilen sitten mentiin Tallille treeneihin. 18 esteen rata pienelle estemäärälle, oli jotenkin kauheen vaikee muistaa. Oli mahtava treeni! Saatiin rata puhtaana läpi, ja mikä parasta koira oli röyhkeä ja itsevarma, toimi upeesti. Ohjaajan pitää muistaa pitää kroppa auki ja oikeaan suuntaan kun lähetetään koiraa ylittämään estettä jonka jälkeen käännytään suoraan takaisin. Saatiin hyvää palautetta ja ohjeita pöyhkeän agieläimen ohjaamiseen ja tehtiin asenteella. Kepitkin oli nopeat ja T kääntyi hyvin, keinu toimi, muita kontakteja ei otettu (latistamaan iloa.)

Mulla on kisainto päällä. Treenit on luistanu niin hyvin viime viikkoina, eikä viime viikonlopun kisastarteissakaan ollut valittamista vaikka hylyiksi menikin. Ehkä se on kevät joka valaa intoa ja itseluottamusta muhunkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti