lauantai 24. marraskuuta 2012

Ei mennyt putkeen...

...tai menihän se, mutta tuli samasta päästä uloskin!

Keskiviikkona siis kisattiin ilta(yö)kisoissa Lempäälässä yhden startin verran. Meidän eka kolmosten startti, ja siltä näytti menokin.
Tuomarina oli Salme Mujunen ja rata oli hyvin mielenkiintoinen: esteet 11, 12, 13 ja 14 olivat putkia! Alussa oli vaikea (eli mun mielestä mahdoton) keppikulma, joka sitten koituikin meidän kohtaloksi. Olin liikaa jäljessä johtuen kontaktin varmistelusta, jolloin Taika päätti aloittaa kepit keskeltä ja lähteä pujottelemaan väärään suuntaan. Hmm. Jaahas. Seuraavat hyppykieputukset menivät kivasti ja kolme putkea myös. Viimeinen putki taas ei: Taika ampaisi putkeen kivasti mutta päätti tulla samantien uloskin samasta päästä. Lopulta 10 vp ja noin 2 sekuntia yliaikaa keppejen ym. korjailusta, sija 17/42. Video saapunee lähipäivinä. Monilla ystävillä koirineen meni tosi hienosti, erityiset onnittelut Suville LUVAsta!

Ollaan me treenattukin, agilityä lähinnä. Viikko sitten tiistaina (13.11.) meitä koulutti valkkutreeneissä Anu, tehtiin oikein kunnon kieputusta, johon sisältyi mm. viskileikkaus ja ihmisnuolia. Kumpikaan ei ole meillä kovin hyvin hallussa, mutta ihan kivasti saatiin sujumaan ja kouluttaja toi mukavaa vaihtelua (ja jännitystä!)

Keskiviikkona 14.11. tehtiin vähän yksinkertaisempaa rataa, jossa oli sama viskileikkausosuus kuin edellisen päivän radassa. Nyt se sujui jo hyvin! Taikalla oli vielä juoksupökät jalassa, mistä se ei yhtään perusta. Juoksujen 14. päivä.

Lauantaina 17.11. oltiin Elina Jänesniemen koulutuksessa! Taika pääsi speedoistaan ja oli taas astetta sporttisempi. Tiukkaa kritiikkiä sateli, mutta varmasti opittiinkin paljon. Kontakteilta lähtee lätkät pois heti eikä ensi kerralla, 2 on 2 offit kuntoon. Mun pitäis kuulemma ohjata enemmän ja käskyttää vähemmän, ja ennakoivat liikkeet paremmiksi. En tiedä saanko julkaista rataa joten jätän sen piirtämättä. Oli kyllä hyvin erilaiset treenit, tiukka mutta opettavainen linja. Annille taas kiitos kyydeistä!

Viime tiistaina 20.11. tehtiin ylläolevaa Anne Huittisen rataa (ilman 7 putkea) jota oltiin kisattu Janakkalassa edellisenä viikonloppuna. Mä keskityttiin treenaamaan kontakteja radan ulkopuolella, mutta pari kertaa otettiin ratakin läpi. Ja sehän meni! Tuli tosi hyvä fiilis kun pitkästä aikaa tekiminen onnistui kunnolla, juoksujen loppumisella saattoi olla tekemistä asian kanssa. Päänvaivaa tuotti pussille 16 vienti, koska olin niin paljon jäljessä hajonneen jalkani kanssa. T teki kyllä pussia tosi pätevästi vaikkei juurikaan olla sitä treenattu.

Tänään käytiin pitkästä aikaa juoksutauon jälkeen rälläämässä metsässä, Taika oli irti. Ensin oli vähän kiinni mussa "äiti mitä ihmettä" meiningillä, mutta tajusi sitten että jes ollaan irti ja mennä rällätteli puskissa peuran papanoiden perässä. Hieno tyttö!
Lopuksi Taika haluaa vielä esitellä kaikille uutta Hurtta toppamantteliaan ettei vaan jää keneltäkään huomaamatta. On se söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti