maanantai 10. lokakuuta 2011

Kakkosluokka kutsuu!

Ilouutisia, todellakin!
Lauantaina oli Tamskin kisat Best In Areenalla Lempäälässä, me Taikan kanssa startattiin ensin tavalliseen agilityrataan. Heti rataantutustumisessa mä panikoin, että voi luoja, tässähän on keinu, ja kepitkin on pahasti, apua apua angst ei tästä tuu mitään. Mutta kuinkas kävikään! Me oikein tsempattiin, keinu onnistui jopa ilman kieltoa, kepit meni täydellisesti, oltiin molemmat ihan fiiliksissä ja aikaakin jäi vielä joku 7-8 sekuntia. Ja nollahan siitä tuli, LUVA. Mikä tarkoittaa sitä, että meillä on kolme luvaa..: saatiin sert ja noustiin 2. luokkaan! Mä oon ollu niin fiiliksissä tästä, tää oli mun tavote jo sillon pari vuotta sitten kun alotettiin. Mutta oikeestaan mä en uskonu siihen, ennen viime kesää, kun meillä oli reenejä monta kertaa viikossa. Nyt mulla on ihan epätodellinen olo, ollaanko me oikeesti niin hyviä?

Sitten 2. luokkaan nousemisen takia hyppyrataan meno viivästyi, koska jäätiin odottamaan mini-2 hyppyrataa. Jännitys oli ihan huikea, koska se oli ensimmäinen 2. luokan startti! Rata oli keskitasonen, ihan okei, ja ihanneaika pyöri jossain 35 sekunnin kieppeillä. No, nollahan sieltä napsahti! Mun kiljuminen kuulu varmaan kilometrien päähän, mä olin niin iloinen. Kuitenkaan luvaa ei saatu, jäätiin pari sekuntia luvan saaneesta koirakosta. Se ei hirveesti latistanu mun intoa, se oli kuitenkin täydellinen rata!

Kaiken tän hehkutuksen keskellä, voisin ehkä vielä mainita eilisistä treeneistä. Meillä oli aika vaikeat radat, säheltäminen ja säätäminen jäi päälimmäisenä mieleen, vaikkakin hauskaa meillä oli kuten aina! Treeniporukka on huippua myös, siitäkin syystä sinne on kiva mennä. Vähän harmittaa se, että meidät valittiin nuorten valmennusryhmään varasijalle, mutta sen myöhäisen ajan vuoksi (loppuu vasta 22 torstaisin) mä en pääse sinne. Se on tämä bussilla kulkevan lukiolaisen elämä kurjaa...

Ei mulla muuta sitten tänään, pitäkää ilo yllä ja kestäkää te joiden loma alkaa ensi viikonloppuna, niin siihen asti koulua ja kaikkea! Kuvia tiedossa kunhan kamera pelaa.

R ja Taika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti