perjantai 30. syyskuuta 2011

Kaunista aikaa ja iloisia hetkiä

Agilitytreeneissä on käyty ahkerasti. Musta tuntuu, että me ollaan kehitytty ihan valtavasti kesän aikana, mä oon ollu todella ylpee Taikasta! Seuraavat kisat on ens kuussa, Tampereella. Sieltä sitten se viimeinen nolla ja nousu kakkosiin. Tai sitten ei. Mutta hauskaa me mennään pitämään! Talvikausikin alkaa kohta, meidän treenivuoro pysyy edelleen maanantaissa. Elätellään myös toivoa toiseenkin ryhmään pääsystä, mutta täytyy nyt katsella miten tää tästä kehittyy.
Koiratanssiliikkeitä ollaan käyty läpi ahkerasti, Taikan kanssa siis, ja se on aika hyvin oppinutkin! Ehkä näyttävin tempuista mikä ollaan saatu onnistumaan on SELKÄ, josta se selvästi tykkää tosi paljon. Pomppiminen on sen juttu, tapahtui se sitten mun selkään tai esteiden yli agilitytreeneissä. Mä olin koulussa esitelmöimässä koiratanssista yhtenä päivänä ja mun mielestä oli suorastaan sulosta miten innoissaan mun ryhmäläiset oli niistä yksinkertasista tempuista mitä Taika osasi. Koiraihmisten mielestä siinä ei tunnu olevan mitään ihmeellistä, niille se on arkipäivää. Positiiviset kommentit lämmitti mun mieltä kovasti ja anto uutta puhtia treeneille. :)


Mitähän vielä? Ollaan tehty paljon metsälenkkejä viime aikoina, luonto on kauneimmillaan tähän aikaan vuodesta. Mä olen syyslapsi, tai jotain, mun mielestä syksy on kivointa aikaa vuodesta. Mä rakastan sadetta, lehtiä, sitä mudan hajua. Outoa ehkä, mutta minkäs teet. Syksyllä on kaunista.
Metsissä juokseminen on koirien suosikkijuttuja, vaikka puistolenkitkin on ilmeisesti kivoja. Molemmat pysyy kauniisti irti tätä nykyä, eikä Taika varsinkaan lähde kovin kauas. Taika nyt on muutenkin muhun täysin kiintyny, Minni on enemmän koko perheen koira. Taikaa odottaa muutaman vuoden päästä mun kanssa täältä pois muutto, sinänsä hyvä että se on muhun kiintynein.
Mä ilmotin Taikan messariin ensi joulukuuhun, Voittaja-näyttelyyn. Oikeestaan huumorimielessä, ei se siellä varmaan pärjää, sillä on niin vähän näyttelytaustaakin. Voittaja-näyttely on vaan niin hieno ja suuri koiratapahtuma, että mun mielestä on kauheen kiva lähteä sinne sen kanssa! Junalla mennään sinne sitten.
Tässäpä näitä kuulumisia. Ei muuta kun hyvää viikonloppua! :)
Kuvat (c) Remy, paitsi ensimmäinen kuva Essi. Do not copy! Kuvien kopiointi kielletty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti