sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Huomenna lähdetään!

Huomenna se alkaa! Lähden siis Taikan kanssa Punkalaitumelle koiraleirille. Tiedossa on agilityä, tokoa ja kaiken näköstä muuta koirahommaa. Mukaan leirille lähtee myös mun hyvä ystävä L shipperkensä kanssa. Sieltä sitten kotiudumme ensi viikonloppuna takaisin, oottelemaan mun koulun alkua pikkuhiljaa...

Koirien suhteen mitään kovin uutta ei kuulu. Honey on taas täällä, kuten nyt on ollut aika paljon viimeaikoina. Tossa tunti sitten mä harjasin ja leikkasin kynsiä (mikä ei onnistu Minnin kohdalla..) ja harkitsen nyt lenkille lähtöä. Taikan patti ei oo kasvanu, ei kyllä kauheesti pienentynykään. Sitä siis edelleen tarkkaillaan. Mutta jotain hienoa on tällä hetkellä: kenelläkään ei oo juoksuja! Huh huh, tuntuu että siitä ois ikuisuus kun on viimeks ollu näin. Thank god siitä.

Palaillaan sitten kuulumisien kera ensi viikonloppuna, joten hyvää viikkoa kaikille karvaisille ja karvattomille! Se pitää vielä mainita, että mä ilmoitin meidät (elikkäs itseni ja Taikan) agilitykisoihin Tampereelle 13-14.7. Yhteensä meillä on sinä viikonloppuna neljä starttia. IIK. Ei muuta voi sanoa.
klikkaa kuvaa suuremmaksi. (c) Remy, do not copy.

1 kommentti:

  1. kiva blogi, en oo ennen törmännykkää tälläseen koira-aiheiseen (:

    VastaaPoista