tiistai 26. heinäkuuta 2011

Agilityä ja huolia


Eiliset agilitytreenit meni suorastaan unelmahyvin. Taikalla oli niin paljon energiaa että se tarttui muhunkin ja meillä oli vauhti päällä. Kumpikin rata saatiin sujumaan ja saatiin vielä omatoimisesti treenailla toisella puolella hallia.

Eilen löysin myös Taikan silmän yläpuolelta pienen, puolentoista nuppineulanpään kokoisen patin. Tietysti ikuisena pessimistinä huolestuin heti ja tänään käytiin sitten lääkärissä, Veterissä. Eipä se el kauheesti mitään osannu sanoo, ei pitäny pattia mitenkään huolestuttavana. Epäili punkin puremaa tai jonkun muun ötökän pistosta, tai jotain pientä näppyä. Epäili että menisi itestään pois. Mua tää vastaus ei tietenkään tyydyttäny täysin, mutta ilmeisesti syytä huoleen ei ole. Käski tarkkailla ja tulla takaisin jos patti kasvaa. Näin tehdään siis.

Taika sai samalla rokotukset, 4-rokotteen ja rabieksen. 4-rokote uusittiin kun kerran on parvoa liikkeellä ja kennelyskä oli menossa vanhaks, ja ollaan menossa sinne leirille maanantaina. Tosiaan, Hiidenhelmi Punkalaitumella kutsuu meitä ensi maanantaina, sitä ennen mä lähen ystäväni mökille viettään sen synttäreitä. Irtiotto arjesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti