tiistai 14. elokuuta 2018

Lumon juoksupuomi 10.8.18

Kliks!
Lumo jumppailemassa ekaa kertaa Galican-puomilla: yleistyskyky alkaa olla ihan kivalla tasolla. Syksyn projektina olisi palata maton kanssa opiskelemaan tiukkia käännöksiä. Bonukseksi Lunp söi grip-hihnansa poikki, olikin jo aika päivittää se uuteen.

3 kommenttia:

 1. Hienosti! Ootko siis alusta asti opettanut matolla juoksarit? Ootko ollu tyytyväinen? Millaisia vaikeuksia on tullut vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetin Lumolle alunperin Trkmanin tyylillä juoksupuomin, joka toimi tosi jees ja alettiin kisaamaan sillä. Sen noustua kakkosiin se alkoi kuitenkin kiihtyä siinä määrin, ettei malttanut ottaa kolmatta laukkaa enää alastulolle enkä saanu sitä Trkmanin tyylillä korjattua. Opetin sen sitten ihan kokonaan alusta uudestaan maton avulla tuossa vuosi sitten suunnilleen. Maton avulla oon saanut sille paljon paremmin ajatusta alastulolle ja malttia sen kolmannen laukan ottamiseen. Välillä edelleen keittää yli eikä malta, mutta ehdottomasti parempaan suuntaan on menty. Nyt jos alottaisin uuden pennun kanssa juoksupuomiprojektin niin tekisin matolla ehdottomasti uudestaankin. :)

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta! Veelaa ajatellen kaikki vinkit ja kokemukset on tervetulleita :D

   Poista