lauantai 8. marraskuuta 2014

The cold never bothered me anyway

Talvi tuli! Ollaan myös treenattu.
Ja kuville tapahtui taas Blogger ja niistä tuli karmeita. Ihan hienoja ne on oikeesti ;)
Torstaina käytiin hallilla naalivoimin. Tokoa ja tansseja ollaan puuhailtu kotona ja lenkkien ohessa, mutta aksahallille ehdittiin tällä viikolla vain kertaalleen. Lumon 10kk puuhailuja videolla:
Taika teki samalla asetelmalla irtoamisharjoituksia, sekä keppikulmia ja kontakteja. Otin sen A:n juoksaria videolle, mutta ne ovat vielä muokkauksen alla. Taika oli päheä niinkuin yleensäkin, loppuun tehtiin vielä vähän tanssijuttuja: meille nimittäin varmistui paikka Messarin tanssikisoihin! IIK!
Lumo oli jälleen erittäin päheä pentu. Tehtiin myös keinulle bang gamea, ja pentu oli sitä mieltä että voisi suorittaa koko keinun jo, sai oikein toppuutella. Uusi treenilelu oli hitti.

Lenkeillä on ollut erityisen kivaa kun lumi tuli, Luu on sitä mieltä että koko ulkomaailmaan on järjestetty hänen kunniakseen yksi iso huvipuisto. No ohan se niin.
Ei puhuta siitä ikkunasta, jonka Luu hajoitti, eikä siitä pissasta sängyssä. Puhutaan mieluummin ihanista lenkkikeleistä, päheistä reeninaaleista ja kainalokavereista.

Ps. Ollaan käyty porukoilla paljon. Tämä tyyppi on edelleen yhtä nenäkäs kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti