keskiviikko 20. elokuuta 2014

Viime viikkojen treenejä

Torstaina 7.8. puuhailtiin alla olevaa rataa valkussa. Koutsi Soile oli bongannut sen jostain ulkomaalaisesta koulutuksesta ja ihmeteltävää siinä riittikin. Tärkein asia mikä jäi mieleen oli oman liikkeen laatu, agrea peliin niin johan muuttuu ääni liikkeessä!
Seuraavalla viikolla tehtiin Tommin sovellusta samaisissa valkkutreeneissä.
Siinä vaikeimmaksi kohdaksi osoittautui keppejä edeltävä elämä 7-9. Koira piti saada jätettyä tarpeeksi itsenäisesti tekemään keinua, tai oli vakavasti pulassa yrittäessään saada koiraa oikeaan päähän putkea. Itse olin tarpeeksi vikkelällä tuulella ja juoksin renkaan puoleista puolta linjaten koiraa putkeen ja sitten persjätin putkella ja vedin koiran nenästä yli hypylle ja siitä valssilla kepeille.  Putkelle 13 haaveiltiin Einarin kanssa persjättöä, mutta kummaltakaan ei onnistunut, saati sitten että makseilta olisi. Nyyh. Takaaleikattiin sitten renkaalle.
Kuvasta kiitos Samille!
Viime perjantaina ja tiistaina treenattiin oman valmentajan opeissa, ratatreeniä kumpaisenakin päivänä. Kontaktitreeniä otettiin puomille, hyvin hakee paikan ja pysyy. Sama kisoihin, kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti