lauantai 2. elokuuta 2014

Where there is a flame someone's bound to get burned

Jotta treeniviikko pulkassa, kisaviikonloppu alussa!

Sunnuntaina oltiin hallilla koko kokoonpanon voimin. Lumo puuhaili viiden hypyn ja putken muodostamaan kuviota, ekalle hypylle lähetys takaa, siitä kaksi suoraan mutkaputkeen, sitten kaksi takaisin ja alkuhyppy uudestaan takaa. Aika mahtava pentu oli! Toiseen suuntaan oli selvästi vaikeempaa kuin toiseen. Palkka oli mulla kädessä ihan ekoja kertoja, tähän ollaan yleensä tehty etupalkalla tai avustajalla. Ei ottanut häiriötä.
Taika teki minikontaktilla kontaktin onoff treeniä, tykitti keppejä eri kulmista ja samalla muodostelmalla kuin Lumo vähän tekniikkajuttuja. Lujaa sekin lähtee varsinkin putkeen päin! Taikalla oli taas mielettömän hauskaa. :)

Maanantaina Lumon pentulityt. Tehtiin päällejuoksua, pentu putkeen, ottamaan vastaan vinolle hypylle, siitä veto yli ja eteenpäin. Lumo teki makeesti ja roikkui itselleen täysin vieraassa kovassa dummyssa niin tosissaan että huhhuh! Se oli muutenkin kovin liekeissä kaikesta, perus päivä Luulle! Taikalaisen alkuviikko kului metsälenkkeillessä, mielensäpahoittamisessa ukkosesta ja kuumuudesta, sekä mökkeilystä. Tiistaina oltiin koko kööri perheeni kanssa mökillä ja koirat painoi pitkin tiluksia. Tai ainakin Lumo.
Torstaina sitten valkkutreenien vuoro. Koutsina Sami, jonka käsialaa ratakin on. Rata oli tehty muita kuin meitä, eli makseja, ajatellen, joten Taikalle se ei tuottanut ihan yhtä paljon hankaluuksia.

Kolmoselle tyrkkäsin koiraa ja tein valssin sen jälkeen, heitto 4:lle, putkeen. 6:lle lähetin taakse ja tein takaakierto-persjätön. Taika lähtee takaakiertoihin niin hyvin että kasille vähän tuikkasin ja lähdin karkun kohti kymppiä. 11 kielsi ensin kerran kun yritin kääntää rintamaa liian voimakkaasti, sitten toimi. 13:lle meni hyvin valssilla. 15:lle kokeiltiin takaaleikkausta, mutta selvästi nopeampi oli kun teki persjätön 14:n jälkeen, kun vaan muisti kipaista aika reippaasti putkelta. 18 oli parempi 12:n puolelta kuin ulkopuolelta, ja matkakin taisi olla vähän lyhyempi. 20:lle taas takaakierto-persjättö ja sitten valsseja jipii! Valssi 21:lle, 22:lle ja 23:lle. Johan pyöri! Keinu oli taas hitaahko, puomilla saatiin ihan kivoja onoffeja aikaan, mutta on se raja aika hiuksenhieno että alkaako hiipiä, ottaako hyvin vai tuleeko yli. Kaikki riippuu omasta rytmityksestä juoksussa ja toki sanallisten käskyjen oikea-aikaisuudesta. Siinä puuhaa!
Noin niinkuin treenien ulkopuolella Lumo ei olekaan yhtä ihana tyyppi.
Tämän tyylisiä face-avautumisia on riittänyt viimeaikoina, pahoittelut kaikille face-kavereille!  Tiivistettynä seitsemänkuisen päiviin kuuluu paljon koti-irtaimiston (ja seinien) tuhoamista, Taikan kiusaamista, syömättömyyttä (koska nirsoillakin voi..), pihassa ympäri haukkuen juoksemista ilman minkäänlaista ajatusta luoksetulosta, päin hyppimistä, haukkumista yleisesti ja ilman mitään syytä, ympäri kämppää ravaamista milloin mikäkin asia suussa ja sisälle kuseksimista ja kakkaamista. Jep. Ajattelin vaan kertoa, ettei meidän elämä ole yhtä iloisesta treenistä toiseen ajelemista. Tällä hetkellä se on kaikkea muuta, ja välillä tuntuu että voimat loppuu ihan oikeasti tuon varhaisteinin kanssa. Positiivinen vahvistaminen tuntuu olevan yhtä tyhjän kanssa, kun pentua ei kiinnosta ruoka juurikaan ja pihassa idiootin lailla juokseminen on niin paljon kivempaa kuin äitin luokse tuleminen.  Se ei myöskään pidä mistään käsittelytoimenpiteistä, ja aiemman kohtaloonsa tyytymisen sijaan se on alkanut huutaa, potkia, raapia ja repiä. Tervetuloa käymään!

Olen tässä hokenut itselleni että hulluista ja vaikeista pennuista tulee niitä parhaita harrastuskoiria. Niinhän? Se on treeneissä niin liekkiä, se on lenkilläkin aikasta mahtava, mutta sitten kotioloissa... Kyllä tästä vielä noustaan! Lumolle on kirjoitettu näköjään oma biisikin. ;)

Where there is desire
There is gonna be a flame

Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti