sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Avaimet onneen

Jopas on ollut viikko. Eihän tässä enää tiedä mistä aloittaa!
Maanantaina Taikalla ja Lumolla kävi vieraita. Minnin lisäksi pihabileisiin osallistui viisi affenpinseriä ja yksi kääpiösnautseri. Ääni oli kova ja etenkin Lumolla oli tajuttoman kivaa! Tiistaina Luu kävi toisilla rokotuksillaan ja todettiin jälleen terveeksi. Tyypillä oli elopainoa 4,8 kiloa, siis enemmän kuin isosiskollaan!

Keskiviikkona oli vihdoin treenien vuoro. Taika oli ihan huikeana liikkeellä, radassa oli 18 estettä ja nollanakin se kiskaistiin läpi. Tyyppi oli ihan mahtava, vingutti lelua ja huusi mulle tiukoissa kurveissa. Juuri sellaista Taikaa halutaankin nähdä treeneissä! Torstaina sama meno jatkui, vuorossa oli yhden ensi kesän arvokisatuomareista rata, jossa riitti purtavaa. Naali suoriutui erittäin kelpoisesti, runttausvalssi oli päivän sana ja opin taas että ilman riskejä ei tässä lajissa päästä mihinkään. Oma juoksu oli vähän raskasta orastavan flunssan takia.
Apinaa naurattaa
Perjantaina käytiin Taiksun kanssa juoksemassa reilut kolme kilometriä flunssantappolenkillä. Taika juoksi irti, kaikki ohitukset meni tosi napakasti ja hyvä reeni saatiin molemmille kun painettiin kunnon vauhtia.

Lumon treeniviikkoon on kuulunut leikkimistä, leikkimistä ja putkiin syöksymistä. Keskiviikkona se oli mukana hallilla ja pääsi toteuttamaan leikkiriemuaan. Tänään oltiin tunti hallilla Elmo-mittelin kanssa, pennut painivat ja juoksivat oikein olan takaa. Taika tykitti puomin onoffia hetsauksesta. Lumo paineli putkia niin Elmon perässä kuin sitten ihan tarkoituksellakin lelupalkalle. Leikki maistui tänään taas tosi hyvin, tapporavistuksia nähtiin paljon!
Arki Luun kanssa on yhtä vuoristorataa. Välillä olen ihan korviani myöten rakastunut, välillä mikään ei toimi ja omakin asenne putoaa. Ongelmia on niin irtaimiston tuhoamisen kanssa, hihnakävelyssä, kuin pihasta kiinni antamisessakin. Tärkeintä olisi muistaa, että elämä on lopulta niin paljon kiinni siitä miten sen ottaa. Lumon kanssa on ihan vietävän hauskaa, ja hankalinakin hetkinä pitäisi muistaa että se on vielä vauva, ja kaikki sujuu paremmin kun pysyy rauhallisena ja hengittää syvään. Sama sääntö taitaa päteä elämään yleisestikin.
Muuten on nautittu pitkistä metsälenkeistä, allekirjoittanut on pyöräillyt, Taiksun kanssa on korkattu kahluukausi järvessä ja temppuiltu Lumon kanssa. Olen sheippaillut sille nyt kierimistä ja vatiin menemistä, molemmat alkaa hahmottua jo kivasti! Tyyppi on haka tarjoilemaan toimintoja heti kun naksutin otetaan esiin. :) Alkavan viikon suunnitelmiin kuuluu mökkeilyä, treenejä ja lauantaina..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti