keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kenraalit

Koska ylihuomenna on perjantai, tänään oli kenraalitreenien aika. Perjantai tarkoittaa tällä kertaa yhtä rataa Agirodussa, sillä juoksuotus pääsee vain kv-radalle.

Taika oli tänään huippu. Se oli nopea, kiihkeä, haki kepeille ihan mielettömistä kulmista ohjaajan ollessa aivan liikaa myöhässä ja aivan väärässä paikassa. Mutta Taikapa korjasi, teki molempien puolesta oikein. Se myös ilmaisi äänekkäästi tekemisensä, eikä edes huomannut juoksuspeedoja. Tein radan toiselle esteelle niiston, tuli hirveän hienosti siihenkin. Pituuden jälkeen pakkovalssilla putkeen, äkkiä lähettämään kepeille niin että pääsin itse hyppyjen puolelle. 10-hypyn jälkeen persjättö ja taas oudosta kulmasta kepeille. Ja sehän hakee!
klikkaa rata suuremmaksi
Me lähdetään hyvällä mielellä perjantain kisoihin. Osallistujia on valtavasti kv-radalla, nämä ovat varmasti meidän suurimmat kisat tähän mennessä koskaan. Halusin osallistua yhdelle radalle vaikka Taikalla on juoksut jo ihan senkin vuoksi: me tarvitaan kokemusta isoista kisoista eräitä vielä isompia varten. Kaksi viikkoa niihin. Ai että mihin? No niihin.
Huominen otetaan rauhallisesti, suunnitelmissa on pidempi lenkki Pirunvuorelle jos keli ei ole liian kuuma. Ottaisin mieluummin vähän sadetta kuin helteen, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti