sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Agirotu 2013

Meidän osalta tämänvuotinen Agirotu on nyt saatu päätökseen. Taika pääsi juoksunarttuna radalle vain kerran, perjantaina kv-radalle. Keli oli kamala koko perjantai-illan, tullessamme kisapaikalle illalla kuuden maissa oli vielä kunnon ukkosmyräkkä käynnissä, radat olivat yli tunnin myöhässä ja kenttä oli muuttunut suota muistuttavaksi tantereeksi.

Jotenkin päädyimme kuin päädyimmekin lopulta radalle, kymmenen jälkeen illalla pari tuntia myöhässä. En saanut kunnolla nostettua Taikan virettä, sen kun piti koko ajan pitää juoksuhousuja jalassa, lähteä joltain pieneltä muovinrääpäleeltä, ja jouduin kantamaan sen lähtöalueelle. Yllätyin kuitenkin positiivisesti meidän radasta, vauhtia oli vähän vähemmän kuin mihin olen tottunut, mutta Taitai teki silti kivasti. A:n jälkeen jouduin sanomaan rumasti kun naalin kuono meinasi mennä maata kohti nuuskuttamaan... Kepit oli aika hitaat, mutta en kyllä ihmettele yhtään sillä alustalla. Lopputulos oli kuitenkin suossa rämpimisestä huolimatta nolla aikaan -3,48 sekuntia ja sija 22/79. Taso oli kova ja meitä nopeampia nollia tuli reilusti. SM-nollat ensi vuodelle: 3/7!

Kotona oltiin lopulta yhden jälkeen yöllä kun kisakirjojen kanssa kesti ja kesti. Lauantaina menin Teivoon ilman Taikaa, se jäi kotiin nukkumaan edellisen yön univelkoja. Neiti sai nollapullan sijaan tällä kertaa uuden treenilelun, alustavien testejen mukaan vaikuttaa mieleiseltä! Ohjaajasta sen sijaan tuli nolo treenitaskuihminen ainaisiin palloihin ja leluihin paidan alla kyllästyneenä. ;) Lauantaina keli oli tietysti parempi kun me ei oltu radalla, luonnollisesti. Onnea kaikille menestyneille TamSKilaisille ja tietysti muillekin! Seuraavat kisat taitaakin meidän osalta olla jo Seinäjoella.

4 kommenttia:

  1. Onnea SM-nollasta! Meidänkin pitäisi varmaan alkaa niitä jo keräillä...

    VastaaPoista
  2. Vastaanpa sulle nyt tännekin, jos et vaikka huomaa tuolta meidän blogista vastausta bongata. :) Toki Lovaan saa tulla tutustumaan, Tampereella asumme vielä elokuun. Spostini on jonnamanninen (at) windowslive.com

    PS. Onnea SM-nollasta! :)

    VastaaPoista
  3. Pakko sanoa että aivan ihana toi Taika! :3

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista