lauantai 9. helmikuuta 2013

Haasteilta

Meidät on haastettu! Kiitos tästä kuuluu Lunalle ja äidilleen. Pitäähän sitä nyt haasteisiin vastatakin, joten parhaani teen.

Haasteen säännöt:
Kerro 11 asiaa itsestäsi - vastaa haastajan 11 kysymykseen - keksi 11 uutta kysymystä - haasta 11 bloggaajaa - kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät


Tuntuu kyllä varsin oudolta kirjoittaa faktoja itsestään eikä koirasta, mutta yritetään:
1. Olen semikasvissyöjä. En syö punaista lihaa ja välttelen myös siipikarjaa, josta en kuitenkaan tässä elämäntilanteessa pysty kokonaan luopumaan - valitettavasti.
2. Minulla on pitkät punaiset hiukset ja kesäisin pisamia.
3. Tanssin vanhat viikon päästä ja aion hankkia tänä vuonna ajokortin. Se kertonee iästäni jotain.
4. Pidän koiraharrastusten lisäksi liikunnasta, kotimaan matkailusta, biologiasta, psykologiasta, uusista ja vanhoista tuttavuuksista, ylipäätänsä asioiden tekemisestä, villasukista, rusinoista, sekä luonnossa ja puistoissa liikkumisesta.
5. Ilahdun pienistä asioista, merkityksettömistä tapahtumista ja hymyistä.
6. Kengänkokoni on 39 ja asumismuotoni hyvin sekava.
7. Opin lukemaan 5-vuotiaana.
8. Puhun suomen lisäksi fluent english.
9. Tykkään matkustaa junalla.
10. Taika on ensimmäinen oma koirani ja on opettanut minulle enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella.
11. En pysty nukkumaan jos sängyssäni tai vähintään sen vieressä ei ole koiraa.

Ja sitten itse kysymyksiin:

1. Suosikkivuodenaikasi? Miksi?
Kyllä se on sopivan viileä kesä, jonka jälkeen hyvänä kakkosena tulee ruska-ajan syksy. Kesällä asiat ovat helpompia, lenkkeily on ihanaa ja luonto on kauneimmillaan. Syksyssä pidän sateesta, sopivasta lämpötilasta ja värikkyydestä.

2. Rasittavin arjen askare tai kotityö?
Imurointi. Sekä minä että Taika vihataan.

3. Onko sinulla ja koirallasi joitakin toistuvia tapoja, "yhteisiä juttuja", rutiineja tai keskinäisiä hellyydenosoituksia? Millaisia?
Onhan noita! Yhtenä esimerkkinä voisin mainita iltalenkkiä edeltävän hepulin: maataan molemmat joko sängyllä tai makuuhuoneen lattialla vierekkäin selällään, louskutellaan leukoja ja murahdellaan toisillemme. Taika lisää tähän vielä mun naaman lipsuttamisen, mä olen pidättäytynyt siitä vielä toistaiseksi. Illalla nukkumaan mennessä päivän viimeinen hetki on namihetki, Taika saa iltanamin sängyssäni ja toivotamme toisillemme hyvät yöt.

4. Liitä tähän joku kuva, johon liittyy jokin rakas muisto ja kerro mistä on kyse.
En nyt ihan kaikkein rakkainta kehtaa julkaista, mutta laitetaan vaikka tämä.
Kuvassahan on 5 kuukauden ikäinen Taika. Enpä tiennyt vielä tuolloin miten elämäni tulisi muuttumaan tuon riiviön myötä! Pentukurssi oli aloitettu ja uudet tuulet puhalteli.

5. Millä lailla hemmottelet itseäsi?
Syömällä piirakkaa, pitkillä lenkeillä, nukkumalla yli 7 tuntia ja katselemalla pentukuvia.

 6. Suuruudenhulluin koirahaaveesi (joku harrastuksellinen tavoite, toisen/kolmannen koiran ottaminen, toiseen rotuun vaihtaminen... taivas rajana tähän vastauksia keksiessä)?
Huskyvaljakko! Todennäköisesti en tule tätäkään koskaan toteuttamaan, koska muuten husky voisi olla liian haastava harrastuskaveri. Toinen suuruudenhulluus rotujen saralla on bordercollie. En kyllä lupaa että jää vain hulluudeksi... Suuruudenhulluudeksi mainittakoon toive kouluttaa seuraavasta koirasta ihan pesunkestävä pelastuskoira.

7. Millaiset asiat saavat sinut kiehumaan raivosta?
Eläinten, erityisesti koirien, kaltoin kohtelu; piittaamattomuus; ihmiset jotka pitävät koiriaan irti, mutta eivät kontrollissa; vähättely.

 8. Linkitä tähän vaikka Youtubesta jokin sellainen musiikkikappale tai vaikka video, joka saa sinut miltei taatusti hyvälle tuulelle.
Hyvälle tuulelle? Ääk. Kuuntelen musiikkia enimmäkseen salilla. En osaa sanoa tähän mitään!

9. Jos pitäisi heittäytyä luovaksi ja tehdä jokin hengentuote, laulaisitko/soittaisitko, piirtäisitkö/maaalaisitko vai kirjoittaisitko? Vai jotain muuta? Miksi?
Kirjoittaisin! Se tulee mulle luonnostaan, sitä teen mielelläni.

 10. Mitä vielä haluaisi harrastaa/kokeilla koirasi kanssa?
Pk-hakua ja -jälkeä! Olenkin kovasti koittanut etsiä porukkaa joka huolisi joukkoonsa tälläisen ummikon ja seurakoiran: mahdoton tehtävä. Vaelluksetkin kiinnostavat, samoin canicross tavallisen juoksemisen sijaan. Tulevan koiran kanssa onkin sitten laajempia toiveita, osittain samoja. Päälaji pysyy silti agilityssä, siinä me ollaan T:n kanssa oikeasti ihan hyviä.

11. Onko koirallasi tai sinulla itselläsi joku julkisuuden tai historian henkilö, jonka kanssa yhdennäköisyys on jo aika hämmentävää? (kysymyksen innoitti Lunan legendaarinen Lauri Tähkä-poseeraus :D).
Joskus Taika näyttää Voldemortilta...


...paitsi että sillä on kuono ja onhan se nyt muutenkin vähän söpömpi. :D


Nyt pitäisi sitten haastaa muita? En lähde ainakaan nyt heti arpomaan ketään, katsotaan jos myöhemmin tulee joku mieleen. Huomenna on pystislenkki ja Hillin koulutus, joten pitäisi saada vähän unta palloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti