sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pitääkö putkesta oikeasti mennä läpi?

Jaahas. Tämänpäiväiset Lempäälän kisat ovat ohi. TamSK järjesti ja tuomarina molemmilla radoilla toimi Henri Luomala. Ensin oli vuodossa hypäri; ihanneaika 43 sekuntia, etenemä 3,5 m/s, koirakoita meidän luokassa 38.

Vitonenhan se sieltä napsahti. Rata ei ollut kovin vaikea, vaikka vauhti ei ihan päätä huimannut niin meno oli ihan jees ja ohjaus toimi sulavasti. Kummallista tilanteessa oli se, että Taika tuli putkesta ulos, samasta päästä mistä mentiin sisäänkin. Kääntyi vaan ja kipaisi iloisesti takaisin ulos. Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Lopullinen sija 19. ja tulos 5. Aikaa jäi korjailuista huolimatta.

Kännykkälaatuisesta videosta kiitokset Emmalle!

Toinen rata oli sitten agilityrata, ihanneaika 51 s, etenemä 3,4 m/s. Muutama kohta radassa pelotti, erityisesti A:n ja putken erottelu. Vaan enpä osannut odottaa mitä puuhkis keksisi tällä radalla: tulla taas putkesta kääntymällä ulos. Mitä. Taas. Putki-A-erottelu toimi ja sain sen menemään putkeen, totesin "jes!" ja koira kääntyi putkesta takaisin ulos. Jaahas, että tämmönen ongelma meillä. Kiva. Juuri tätä me ollaan kaivattukin, tylsäähän meillä muuten olisi. Lopputulos 6,04, sen verran meni aikaa korjata ja lähettää uudestaan, ihanne oli kuitenkin tosi kova. Sija 15/37. Taika sai palkaksi hienosta putkisuorituksestaan peuran keuhkoa, hyvin maistui.
Tästäkin laadulla pilatusta videosta kiitos Emmalle!

Tiedänpähän mitä treenataan seuraavat herratiesmitenmonta viikkoa. Putkia kuin möllit konsanaan. Jäähylle jokaisesta takaisinpäin kääntymisestä, hirveet bileet sen jälkeen onnistumisesta. Ilmapallot ja kaikki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti