torstai 23. heinäkuuta 2015

Success ja muita vain-Taika-juttuja

Kuukauden kisatauon jälkeen oli Taikan vuoro kisata. Tiistaina suunnattiin siis Ylöjärvelle Ylökkin kisoihin kolmelle radalle, Johanna Wütrich tuomarina. Taika oli juuri niin villinä kuin kuvittelinkin, alusta ei ollut ihan niin hyvä kuin olisin toivonut, mutta hauskat kisat joka tapauksessa.

Ekalla radalla puuhkis kiskaisi pituudesta ohi (vaintaikajutut). Putkesta tultiin lujaa pituudelle, ja putki antoi ohi siitä pidemmälle. En ottanut kovin vahvasti pituudelle, koska oletin (älä oleta mitään!) että Taiks hakisi sen kumminkin. No ei hakenut. Muuten oli hyvä rata.

Tokalla agiradalla ei ollut mitään ihmeellistä ja Taikan kanssa juokseminen oli hauskaa. Nollana juostiin maaliin, joten Taikalle toka SM-nolla ensi vuodelle, sijalla 6./33! Etenemä oli 3,8jotain.
Nollapullaa!
Vikalla radalla oli samanlainen asetelma putkelta pituudelle, ja nyt otin koiran kunnolla haltuun ja käänsin vastakkaistakin. Ja Taiks paineli törkeesti ohi! Tästä totesin sitten jo että ohhoh, mikäs oli. Laitoin hypyn kautta takaisin putkeen ja biletin kun tuli pituudelle oikein. Kehujen kanssa sitten juostiin maaliin muutaman esteen kautta eikä Taikan tarvitse ikinä tietää ettei ne ihan olleet ne oikeat esteet.

Hauskat kisat oli, ja hyvin järjestetyt. Taikan kanssa otetaan nokka kohti piirinmestaruuksia viikon päästä ja kenties ihan pituuden kauttakin! Aina ei mene putkeen, mutta kunhan menee edes välillä niin sillä päästään jo pitkälle.
Lumon kanssa on treenattu kertaalleen kisojen jälkeen, muuten meni hommat hienosti, mutta keinu epäilytti junioripuuhkaa enemmän kuin ennen kun se oli aivan seinän vieressä. Katsotaan paljonko hommaa se vaatii, veikkaan ettei kovin paljoa niin se on kiva taas. Esteitä Lumo hakee kyllä mielettömän hyvin, ja siltä luonnistuu pitkälti kuvio kuin kuvio jos vaan urpo osaa ohjata!
Melkein aiheeseen liittyen: ostin alesta uudet juoksentelu/lenkkikengät, joten nyt mullakin on vihdoin legendaariset Speedcrossit!

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu :)
    http://jumikiksi.blogspot.fi/2015/07/meidat-on-haastettu.html

    VastaaPoista