lauantai 18. huhtikuuta 2015

Treeniviikko - check!

Treeniviikko paketissa! Maanantaina Lumon ryhmätreenit, yllä olevaa rataa puuhattiin. 4:lle vedin ihan vaan vetämällä, 6:lle vippaus, 9:lle takaakierto ja sitten olisin heittänyt sylistä puomille, mutta en ottanut puomia hypyn kautta vielä vaan suoraan erikseen. Persjättöäkin mietittiin joko 7:n tai sitten 8:n jälkeen, mutta ei oikein tuntunut hyvältä se tyyli. A:takin Lumo teki pari kertaa odotellessaan että ohjaaja saa juteltua koutsin kanssa. Kepeillevienti 11-12 meni hyvin kunhan vaan muistin antaa koiran itse hakea enkä mennyt sohlaamaan! Lumo oli mahtava kuten yleensäkin, rimat oli 30-35cm.
Anun käsialaa
Keskiviikkona oli sitten Taikan vuoro. Anun rata oli saanut vaikutteita Kermisen viikonlopun kisaradoista (löytyy edellisestä postauksesta) ja ihan tarpeeksi juoksemista ainakin löytyi! Oltiin alle vartin treenin jälkeen ihan spagettia, sekä koira, että ohjaaja. Yllättävää kyllä koko radan vaikein kohta oli 11-putki, yhdeksän kymmenestä kolmosluokan koirasta epäonnistui ekalla yrittämällä! Hauskaahan Taikan kanssa oli taas, eikä kummempia ongelmia ollut. Kokeiltiin vähän eri juttuja ja juostiin.
Torstaina käytiin juoksemassa naalien kanssa ja perjantaina oli vielä Taikan koiratanssitreenit. Siellä puuhailtiin koreografian pätkiä, yhteensä kaksi minuuttia, ja vaikeintahan touhussa oli taas muistaa koreografia ;). Taika oli mahtava, vähän otti aluksi häiriötä kun viereisellä kentällä tehtiin AGILITYÄ. HÄNEN KENTÄLLÄÄN. Pääsi kuitenkin yli harmistaan ja saatiin tehtyä tosi kivoja pätkiä. Kisailmottautumisia mietittiin ja uusi kappale pitäisi valita. Mutta ei oteta ressiä, tehdään sen verran mitä päälajilta ehditään. Peruuttamista pitäisi kyllä opetella Taikankin kanssa, jotenkin se on vaan jäänyt ja jäänyt.
Keskiviikkoiltana kympin aikoihin loppulämpällä - vähän alko väsyttää jo
Lumolla alkoikin juoksut nyt torstaina, joten Luu ei päässyt perjantaina mukaan ja saakin nyt taukoilla kolmisen viikkoa isommista treeneistä ja olla Joensuun reissun hoidossa vanhemmillani. Ollaankin Lumon kanssa puuhailtu kotona seuruuta molemmilla puolilla (rallytokokoirakin se näköjään on), vatitemppuja ja pihassa keppejä. Täytyy yrittää pitää kämppä ehjänä muutaman viikon ajan... Koska Lumo haluaa AGILITYYYYN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti