sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Enemmän duoo ku sooloo

Oman seuran kisat tänään Lempäälässä!

Ekalle radalle lähtiessä Taika oli aaaivan intopiukkana. Pyöri ja pörräsi ja huusi. Juuri sellainen kun agilitytaikan kuuluukin olla. Radalle lähtiessä fiilis oli hyvä: me halutaan molemmat tehdä tätä, ja meni miten meni niin meillä olisi aivan sairaan hauskaa. Ja sitä oli! Taika oli mielettömällä kiireellä liikenteessä, tokalle esteelle valssi veeeenyi ja koira kaarratti. Tuli kuin tulikin ohjaukseen ja lähetin itsenäiseen takaakiertoon, tarkasti kurre kiersi. Seuraavat esteet meni kuten oli pläänätty, kepeille haki hyvin ja sain ajoissa niiden jälkeisen valssin tehtyä. Kääntyi hyvin tiukkaan putkikulmaan ja tulla tykitti loppuun. Ohjaaja oli hidas, koira oli nopea, meillä oli hirveän kivaa! Etenemäksi paljastui joku 4,1 pintaan. Aikaa jäi nelisen sekuntia.
Pätevä kurre sai odotella pari tuntia, kuljettiin ulkona ja juotiin kahvia. Toka rata oli agirata, vaikutti kohtuulliselta. Neitieläin oli edelleen täpinöissään ja puhkui intoa radalle lähtiessään. (Yritti mm. mennä viereiselle maksien radalle suorittamaan :D) Radan alku oli kinkkinen, sujui hyvin. Sain takaaleikattua keinulle, hyvä ja nopea keinu. Tosi paha pimeä putkikulma, johon kävin valssaamassa vaikka kiirus tulikin. Hyvin kääntyi ja meno oli NIIIN sujuvaa että vau! Kunnon flow-rata. Kunnes putki. Puomin kontaktista riemastuneena unohdin ottaa koiran haltuun ja sinnehän se posahti väärään päähän. Mutta näitä sattuu! Taiksu oli varsin pätevä ja juostiin maaliin.

Koko päivän pikkunaali kulki hirmu kivasti ja kisoissa oli hauskaa. Toki se yksi arvokisanollakin lämmittää. Näillä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti