keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Koska blondeilla on hauskempaa

Viikonloppuna koittaa vuoden odotetuin kisapäivä, SM-kisat Tampereen Hakametsässä! Perjantaille en ilmoittanut Taikaa, joten perjantaina menen paikan päälle vaan fiilistä nostattamaan. Lauantaina joukkue-SM-karkeloissa meidän rooli on olla paikan päällä, sillä olemme Tamskin minijoukkueen varakoirakko. Taika saattaa kyllä jäädä kotiin, sille asun kätevästi viiden minuutin ajomatkan päässä kisapaikalta. Toivon hurjasti menestystä meidän mahtavalle joukkueelle numerolla 10, onnea matkaan Anu & Nipsu, Einari & Hamu, Toni & Maisa ja Hanna & Sinni! Rähinä päälle, varakoirakko kiljuu luultavasti katsomon puolelta ja jos tulee menestystä niin lupaan jakaa kunnian törkeästi! ;)
Käytiin blondikoirien spitzijengillä rälläämässä, Lumolla oli sairaan kivaa kuten aina! Kuvista kiitos Siru Rajalalle :)
Sunnuntaina onkin sitten tositoiminnan vuoro! Meidän kisanumero on 661, eli starttaamme viimeisessä ryhmässä keskivaiheilla. Lähtölistalta löytyy meidän lisäksi yksi toinen kleinikoirakko, onnea matkaan sinnekin suunnalle, ja kaikille mitteleille myös! Kisakirjeen avaaminen aiheutti jo mahassa jännittyneen tunteen, katsotaan miten kamalaksi jännitys vielä pääsee ennen sunnuntaita ja meidän ensimmäistä SM-starttia ikinä. Livestream kisaviikonlopulta tulee löytymään täältä!
Alimmaisena Kevin, Päällä Lumo ja taustalla Tinka ja Taika
Viime sunnuntaina käytiin ottamassa kenraalireeni kisoissa Tampereella, josta tulokseksi vitonen ja rippunen yliaikaa korjailun takia. Rata oli kivaa settiä, erityisen tyytyväinen olen keinuun! Oli taas ihan kamalan kuuma, ja Taika kyllä toimii paljon paremmin sellaisessa 5-15 asteen lämpötilassa kuin tuollaisessa helteessä. Mutta ihan hyvä fiilis jäi radasta, vaikka virhe olikin varsin outo.
Tänään käytiin aamusta hallilla heittämässä viimeistelevä treeni, tarkoituksena mennä täysiä muutama suora, tehdä muutama puomi ja pari keinua. Se on nyt sitten vaan vedettävä täysiä sunnuntaina, katotaan mihin se riittää!

Lumotyyppi on tällä viikolla puuhastellut hyppy-hyppy-mutkaputki rataa ja hyppy-mutkaputki-mutkaputki-hyppy ympyrää. Sen leikkiminen paranee päivä päivältä ja se on ihan liekeissä putkissa rallattelusta. Vauva-agility on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti