keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Treeniä ja koulutusta

Vime viikolla treenattiin ensin keskiviikkona normaaliin tapaan valmentajan silmän alla, ja lauantaina vuorossa olikin Tuulia Liuhdon koulutus valkkuryhmälle. Koulutuksesta jäi paljon treenattavaa ja uusia juttuja tuli testailtua, ja ainakin todettua että opittavaa riittää! Onnittelen itseäni elämäni ensimmäisistä onnistuneista flipeistä! Taika sen sijaan luuli koulutuksen alussa keinua puomiksi ja otti sellaisen ilmalennon että multa meinasi sydän pudota pihalle. Mitään ei onneksi sattunut, ja parinkymmen minuutin juoksemisen jälkeen totesin että kuntotreeniäkin voisi taas lisätä kunhan liukkaudesta päästään ja juoksukausi alkaa.

Eilen käytiin alkaneen lukuloman kunniaksi keskenämme treenaamassa, treenin alle pääsi kepeille leijeröinti A:n ollessa välissä (A kohti keppejä, ei samansuuntaisesti), merkkaus, pari muuta pikkukuviota ja kontaktit. Myös videonpätkät sain haalittua kasaan kolmosluokkalaisen kepittelyistä ja puomista. Keppivideossa osan toistoista huitelen A:n toisella puolen ja osan juoksen vain edeltä, Taikalle ei ole merkitystä.

Ensin kooste, jonka ilmaisohjelma kyllä pilasi somasti. Kannattaa kuitenkin katsoa se, jos kestää vesileimaa, jälkimmäisissä on mukana kaikki ylimääräinen sähellys. Kooste myös täällä (klik!)
 
Puomin onoffi näyttää yhtä kivalta suunnasta kuin suunnasta, alan olla siihen varsin tyytyväinen. Vieläkin on toki töitä, ja kovemmassa draivissa saattaa välillä keittää yli ja onoffi unohtuu. Nyt on kuitenkin vasta kuudes treenikuukausi, joten olen kyllä tyytyväinen pikkupuuhkaan! Seuraaviin kisoihin suunnataan 2,5 viikon päästä, yhdet kisat jäävät välistä viikonlopun muun jännittävän ohjelman vuoksi. Puuhkis aloittelee myös juoksujaan valitettavasti, joten täytyy katsoa miten ne vaikuttavat treenaamiseen tällä kertaa.
Tällee mä sit kotona ku reeni on vedetty. Et rankkaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti