maanantai 11. marraskuuta 2013

On niin marraskuu

Tällä hetkellä tuntuu että on niin kovin marraskuu. Täällä odotetaan jo lunta malttamattomana, niin minä kuin T:kin. Se antaa kuitenkin odotuttaa itseään sinnikkäästi.
Treeneissä ollaan käyty tavalliseen tapaan, kahdesti viimeviikolla. Tehtiin ohjauskuvioita ja ratatreeniä.  Tokoa ollaan puuhasteltu kotona ja tänään kentällä muutaman luoksarin verran. Ihan kympin treeni oli vaikka vieressä seisoi häiriöihminen. Mahtinaali!
 
Melkein tähän blogiin kuuluva uutinen lienee sekin että allekirjoittanut sai ajokortin pari päivää sitten, ihan ensimmäisellä yrittämällä jopa. Voi olla että olen ensimmäisen ajeluviikkoni jälkeen jo valmis irtosanoutumaan koko touhusta, jää nähtäväksi.

Kertokaa sille talvelle että tulee tännekin! Tosin pörriäinen pudottaa taas koko turkkinsa loppusyksyn kunniaksi. Kuvat ovat reilun viikon takaa, niissä turkkia vielä on ihan kivasti. Nyt ei ole sitten enää ollenkaan. Naalin ruoka vaihtui myös, kokeilussa on nyt nappulana Carniloven Lamb&Wild Boar eväs. Taika syö edelleen 50/50, vähän raa'an hyväksi, mikä on toiminut muuten hyvin mutta edelliset nappulat aiheuttivat kutinoita. Nyt kokeillaan tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti