sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Iloisia hylkyjä Lempäälästä

Käytiin tänään kisaamassa kaksi starttia kotiseuran kisoissa Lempäälässä Best Inillä. Ennen ratoja lämpättiin lenkillä, juostiin vähän ja ohjaaja venytteli. Saatiin kisaseuraa (kiitos!) rauhoittamaan hermoja ja söpö pentu lällättäväksi. Sitten koira boksiin ja tutustumaan. Agilityrata oli varsin helppo, kaikki sujui hyvin kunnes putkesta tullessa Taika kimposi suoraan hypylle joka oli tarkoitus kiertää takaa. En vain ohjannut tarpeeksi selkeästi. Kivaa menoa muuten, puomin alastulokontaktia ei tosin ottanut ainakaan kunnolla, silloin oli kyllä jo hylly alla.

Hypärillä tuomaroi Johanna Nyberg, eikä helposta radasta ollut tietoakaan. Rataantutustumisessa harkitsin jo pakenemista, homma näytti aivan toivottamalta. Jotain tolkkua siihen kuitenkin tuli kun tarpeeksi hinkkasi ja sain ihan kivan suunnitelman aikaan. Kohtalokkaaksi koitui kuitenkin jo hyppy 6, Taika lipsahti kiertämään sen takaa. En oikeastaan tiedä mitä tapahtui, ja videokin alkaa vasta radan puolivälistä, mutta muu rata oli puhdas ja tunnelma kohdillaan! Oli hyvä tekemisen meininki, ja vaikka "vähän" sählättiinkin niin jäi oikein taistelufiilis radasta.
Tuossa loppupuolikas:

Nyt on kisainto päällä ja taidan laittaa ilmoa menemään 14.4. kisoihin. Kyllä ne nollatkin sieltä vielä tulee, jos ei helpolla niin sitten treenillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti