torstai 29. marraskuuta 2012

Marraskuun viimeiset treenikerrat ja SM-kahvittelua

Treenijalkaa vipatti siinä määrin tiistaina että oltiin kyllä onnellisia kahden tunnin valkkutreeneistä. Yllä olevaa rataa (kliks suuremmaksi) taiteiltiin ja vallan hyvin menikin! Eniten ongelmia tuotti yllättävä kohta, nimittäin putken 11 takaaleikkaus. En tiennytkään että Taika häiriintyy sellaisesta. No, ilmeisesti näin on. Muuten draivi oli vallan iloinen, T kiljui ja teki kivalla vireellä, virittelyjä ei tarvittu. Bc-pentu oli taas ihmeellinen ja kaikki jännää.

Keskiviikon treeneissä tehtiin lyhyempää vauhtipätkää. Otettiin neljän esteen suoraa eteenlähetyskäskyllä, hyvin toimi ja Taika erottaa "eteen" käskyn selvästi. Tehtiin myös tekniikkapätkää, johon tungettiin persjättö putken jälkeen, kivasti toimi Taikan osalta mutta ohjaaja voisi muistaa itsekin jatkaa sitä liikkumista eikä jäädä ihailemaan maisemia... Puomia tehtiin, uskallettiin ottaa uutta kontaktityyliä jo radan osana. Taika pysähtyi 2on2offiin kivasti, mutta vain kun valmentaja oli palkkaamassa. Lähti tule-käskystä hyvin, pysyi suurimman osan kerroista.

Treenien jälkeen rynnättiin TamSKin kokoukseen Kennelpiirille. TamSKilla on tapana palkita vuoden lopun kokouksessa menestyneitä seuran koirakkoja, tänä vuonna me olimme yksi niistä kolmesta nuorten SM-pronssin ansiosta. Kerrottiin vähän itsestämme ja vastaanotettiin lahjakortti. Kakku oli hyvää ja kokous mielenkiintoinen, tosin se venähti yli 2,5 tuntiseksi ja loppua kohden Taika alkoi nuokkua väsähtäneenä. Kyytikiitokset lähtevät Annille ja meidän valmentajalle!

9.12. mennään kisaamaan kahden startin verran kotikisoihin, sitä ennen pitäisi vielä hioa kontakteja. Toivottavasti tulee kunnolla lunta niin päästään nauttimaan talvesta! Loppuun vielä kevennykseksi linkki videoon, 21.11. kisoista jotka eivät menneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla... Sähläystä ja pelastusvalsseja riittää. Naurakaa, mutta huomatkaa ettei me oikeasti olla noin huonoja.
Video löytyy täältä. Kiitos Annalle! Agi.fi oli myös päivittänyt tulokset kyseisen meidän ensimmäisen kolmosluokan startin osalta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti